Veelzijdige configuratoren van Ostermann

Een mooie order van een vaste of potentiële klant in het verschiet, maar te weinig capaciteit, of het materiaal is moeilijk te verwerken in de eigen werkplaats? In dergelijke gevallen biedt Ostermann een betrouwbare en snelle service voor het confectioneren van meubelelementen aan. De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan in de configuratoren op de website van het bedrijf snel en eenvoudig configureren en direct bestellen.

Veelzijdige configuratoren van Ostermann| KlusVisie

Door eenvoudig in de Online-Shop in te loggen heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer toegang tot talrijke configuratoren. Hij hoeft niet verschillende sites te bezoeken, telkens opnieuw in te loggen en met verschillende systemen te werken. Een ander voordeel: in de configuratoren kan men snel en eenvoudig alles naar wens configureren, direct laten calculeren en een offerte ontvangen. Talrijke meubelelementen worden vervolgens door de eigen productie van Ostermann kant-en-klaar op maat gemaakt.

Montageklare meubelelementen van Ostermann

Een goed voorbeeld van het veelzijdige assortiment in de Ostermann configuratoren zijn keukenmeubels: hier kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer vrijwel alle elementen online vormgeven en montageklaar bestellen: van meubelfronten, meubelrolluiken en kaders voor meubels tot en met het werkblad met bijpassende achterwand. Voor de entree, slaapkamer of zolderkamer kan men complete kant-en-klaar op maat gemaakte schuifdeursystemen met maximaal zes deuren bestellen.

Lades op maat

Met de ladesystemen Nova Pro Scala en Vionaro van Grass, alsook ArciTech en AvanTech You van Hettich kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers bij Ostermann talrijke ladesystemen montageklaar op maat bestellen. En niet alleen standaard korpusafmetingen, maar ook op maat gemaakt – in alle beschikbare lengtes en zijwandhoogtes. Bovendien kan men houten lades in vele houtsoorten met verschillende oppervlakken en verbindingen montageklaar op maat configureren.

Furniture Linoleum

Niet elk bedrijf heeft voldoende ruimte of het juiste gereedschap om grote, op rol geleverde design oppervlakken of aluminium profielen te snijden. Daarom snijdt en verzendt Ostermann Furniture Linoleum en anti-slip matten voor lades, alsook greeplijsten, komgrepen en aluminium profielen millimeter nauwkeurig op maat. Keuken-, meubel- interieurbouwers kunnen de producten in de configuratoren in de gewenste lengte en breedte bestellen en op deze manier tijd en werk besparen, en onnodig restmateriaal voorkomen.

Kabelmanagement

Met Evoline biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer een breed assortiment voor stroom-, data- en multimediaoplossingen aan. Vooral in de moderne kantoormeubelbouw is een eenvoudig stopcontact niet meer voldoende. De moderne, slimme productoplossingen kunnen daarom in de configuratoren individueel worden geconfigureerd met stroom-, data- en/of multimediamodules geheel naar de wensen en eisen van de (eind)klant.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen