Van Ommen presenteert prijsconcurrerende gatzagen

Van Ommen breidt het aanbod gereedschappen onder het International Tools Eco Pro-label uit met een vijfde groep, gatzagen. Deze premium gatzagen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de bouw en constructie en zijn volgens de fabrikant een prijsconcurrerent alternatief voor de bekende A-merken.

Van Ommen presenteert prijsconcurrerende gatzagen| KlusVisie

Ook de bouw kampt met forse kostenstijgingen op alle vlakken. Daarnaast speelt nog het tekort aan vakmensen. Gereedschappenspecialist Van Ommen speelt hierop in door bouw- en constructiebedrijven een alternatief voor dure gatzagen van A-merken te bieden. Met de 4/6-vertanding is de International Tools Eco Pro-gatzaag volgens het bedrijf een welkome toevoeging voor bedrijven in de bouw en constructie. De universele gatzaag in HSS-Co 8 procent-kwaliteit is goed toepasbaar op de meest gebruikte materialen.

Betere prestaties

In het testcentrum TTC bij Van Ommen in Beekbergen is de International Tools Eco Pro-gatzaag zorgvuldig getest en vergeleken met de huidige A-merken in de markt. Conclusie is volgens Van Ommen dat deze gatzagen beter presteren dan de huidige A-merken. Zowel de kwaliteit van het gezaagde gat als de standtijd van het gereedschap overtreffen de resultaten van A-merk gatzagen. Voor constructiebedrijven betekent dit een directe kostenbesparing en minder tijdverlies omdat het gereedschap minder vaak gewisseld hoeft worden, aldus Van Ommen.