Uitbreiding serie dunpleisters van Gyproc

Onlangs heeft Saint-Gobain Gyproc Nederland de nieuwe productserie toegevoegd Gyproc ProSkim-dunpleisters aan het assortiment. Met deze gips- en kunstharsgebonden dunpleisters, kunnen voor iedere gangbare ondergrond en gewenste verwerkingsmethode ideale productcombinaties worden samengesteld, mét garantie, is de belofte. Zo zijn verwerkers verzekerd van een snelle verwerking en goede hechting.
Uitbreiding serie dunpleisters van Gyproc| KlusVisie

De serie dunpleisters van Gyproc bestaat uit vijf producten:
·         Gyproc ProSkim Base: een gipsgebonden reparatiepleister. Deze pleister is zonder toevoegingen tot nul uit te smeren, zonder te krassen en verbrand niet.
·         Gyproc ProSkim S: een extra witte verspuitbare allround dunpleister.
·         Gyproc ProSkim Fine: een verspuitbare dunpleister voor een extra glad resultaat.
·         Gyproc ProSkim Fill: een extra vullende verspuitbare dunpleister geschikt voor op betonnen ondergronden.
·         Gyproc ProSkim Finish: een gebruiksklare dunpleister voor handmatige verwerking.
Desgewenst kan de serie uitgebreid worden met andere producten uit het assortiment van Gyproc, bijvoorbeeld de handgips Gyproc Royal.

Echt compleet

Mark van Houten, commercieel directeur bij Saint-Gobain Gyproc Nederland, is erg blij met de toevoeging van de dunpleisters aan het productassortiment van Gyproc. “Het assortiment pleisters van Gyproc is nu écht compleet. Voor stukadoors die met producten werken vanaf 2 mm, hadden we al een breed assortiment stukadoorspleisters. Met de toevoeging van Gyproc ProSkim dunpleisters aan ons assortiment, bieden we voor iedere laagdikte en ondergrond een passende oplossing, ook tot 2 mm laagdikte. Met garantie, dat is toch wat iedere slimme stukadoor wil!”, aldus Van Houten.

Volledige ondersteuning

De Gyproc-adviseurs geven graag projectadvies en handige verwerkingstips. Contactgegevens van de adviseurs zijn te vinden op www.gyproc.nl/team. Alle productcombinaties op basis van gewenste verwerkingsmethode, ondergrond en eindresultaat staan vermeld op www.gyproc.nl/proskim/ontdek-jouw-ideale-productcombinatie. In het vernieuwde Stuccie Gyproc-advies staan alle Gyproc-pleisters, inclusief toepassing en ondergrond, in een handig overzicht weergegeven.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen