Toiletten van Geberit uitgebreid met designopties

De in 2010 geïntroduceerde sanitairmodule Monolith is een mooie middenweg tussen tussen opbouw- en inbouwreservoir, aldus fabrikant Geberit. De elegante sanitairmodule met geïntegreerd reservoir wordt voor de wand geplaatst en kan worden gezien als een waar designstuk, voor klanten die hiervoor gevoelig zijn. De Monolith- en de Monolith Plus-sanitairmodules zijn nu uitgebreid in designopties. Zowel de zij- als de frontbekleding zijn vanaf nu verkrijgbaar in nieuwe oppervlakken en kleuren, die inspelen op de huidige designtrends van wand en vloer in de badkamer.
Toiletten van Geberit uitgebreid met designopties| KlusVisie
Toiletten van Geberit uitgebreid met designopties| KlusVisie
Toiletten van Geberit uitgebreid met designopties| KlusVisie
Toiletten van Geberit uitgebreid met designopties| KlusVisie
Toiletten van Geberit uitgebreid met designopties| KlusVisie

Door de uitbreiding in designopties van de beide sanitairmodules van Geberit kunnen deze nu veelzijdiger toegepast worden in de vormgeving van de moderne badkamer of de toiletruimte. De kleur- en materiaalkeuze sluit aan bij de huidige badkamertrends en bieden uitgebreidere combinatiemogelijkheden met de diverse Geberit-badkamerseries.

Nieuwe front- en zij bekleding van Geberit

De frontbekleding van zowel de Monolith als de Monolith Plus is verkrijgbaar in veiligheidsglas in de kleuren zwart en wit. Daar zijn nu twee nieuwe glaskleuren aan toegevoegd, te weten zandgrijs en lava. Naast glas kan er nu ook gekozen worden voor een stijlvol keramiekfront in beton- of leisteenlook. Het corpus van de module, oftewel de zijbekleding, was tot op heden enkel beschikbaar in geborsteld chroom. Geberit, dat eind vorig jaar nog een complete badkamerlijn introduceerde, voegt daar nu zwartchroom aan toe. Zwartchroom combineert harmonieus met de donkere frontvarianten in het kleurengamma, als de kleuren zwart, lava en leisteen. Het zijpaneel in geborsteld chroom combineert zeer fraai met de lichtere kleuren wit, zandgrijs en betonlook.

Monolith en Monolith Plus sanitairmodule

De Geberit Monolith en Monolith Plus zijn ideaal voor wie het toilet wil updaten, maar niet wil hakken of breken. In een aantal gevallen kan het ook niet wenselijk zijn om een waterreservoir achter de wand te plaatsen. In die situaties is de Geberit Monolith sanitairmodule dé oplossing. De elegante behuizing bevat alle sanitairtechniek en draagt het wc-keramiek. Esthetisch is dit veel mooier dan klassieke opbouwreservoirs. Ook de installatie is snel en eenvoudig. De Monolith kan namelijk zonder hak- of breekwerk op de juiste plaats geïnstalleerd worden. Alle aansluitingen zijn achter het element verborgen. Het reservoir is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt zit. De Monolith Plus sanitairmodule biedt tal van extra functies voor meer comfort in de badkamer, waaronder een geïntegreerde ledverlichting, een geurafzuiging en een eenvoudig te reinigen bedieningspaneel.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen