Tilmar introduceert nieuwe kleuropties Silairo

Door de toenemende vraag naar de Silairo heeft Tilmar zijn windgedreven ventilator voorzien van nieuwe kleuropties, grijs (RAL-7024) en zwart (RAL-9005). De ventilator heeft een standaard aansluiting, met uitneembare pasring, voor plaatsing over buizen met zowel buitendiameter ø110 mm als buitendiameter ø125 mm. Daarnaast heeft Tilmar nieuwe adapters in het assortiment zodat de Silairo ook toepasbaar is over buizen van ø131, ø150 en ø160 mm. 
Tilmar introduceert nieuwe kleuropties Silairo| KlusVisie

De optimale werking van de Silairo komt volgens Tilmar tot stand dankzij de slimme aerodynamische vormgeving. Hoogwaardig kunststof maakt deze vormgeving mogelijk, terwijl het hart van de ventilator bestaat uit RVS-onderdelen en een zeer licht lopende lagerset. De windgedreven ventilator is vanwege zijn technische eigenschappen gepatenteerd.

De Silairo windgedreven ventilator is geschikt voor plaatsing op ventilatiekanalen voor luchtafvoer van gebouwen of objecten om de natuurlijke stroming naar buiten te ondersteunen of te bevorderen en om terugstroming van lucht te voorkomen. Eventueel invallend regenwater wordt aan de onderzijde weer naar buiten afgevoerd. Het hoogwaardige kunststof, ongevoelig voor corrosie, is speciaal voor een dynamische en duurzame buitentoepassing geselecteerd en UV-bestendig. 

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen