TECE-inbouwframe met hoogte 750 mm

Met het nieuwe lage inbouwframe van 750 mm biedt TECE naar eigen zeggen de oplossing voor een wastafel en toilet op hetzelfde niveau, zelfs met een opzetwastafel. Dankzij de lage inbouwhoogte is het inbouwframe ook voor andere situaties geschikt.
TECE-inbouwframe met hoogte 750 mm| KlusVisie

Voor een aantal specifieke inbouwsituaties heeft TECE de laagste toiletmodule in zijn klasse ontwikkeld. Dankzij de inbouwhoogte van slechts 750 mm biedt het nieuwe wc-inbouwframe de mogelijkheid voor een combinatie tussen wastafel en toilet op hetzelfde gebruiksniveau – zelfs met opzetwastafels. Zo ontstaan in kleine badkamers rechte lijnen en elegante opbergvlakken.
Daarnaast is het nieuwe lage wc-inbouwframe ook inzetbaar bij bijvoorbeeld schuine daken, dakkapellen of bij wanden met ramen. Ook als het gaat om design zijn hoogteverschillen in de voorwand niet altijd wenselijk in het totaalbeeld van een badkamer. Het nieuwe lage wc-inbouwframe lost dit probleem op, zonder compromissen op het vlak van functionaliteit, comfort of installatie.

TECE-inbouwframes

Het nieuwe compacte inbouwframe heeft volgens de fabrikant alle voordelen van de huidige TECE-inbouwframes: de montage is eenvoudig, schoon en snel. Bovendien zorgt de easy fit-montage van de bedieningsplaat voor veel installatiegemak en tijdwinst.
Dankzij slimme accessoires kunnen de TECE-inbouwframes bijna overal worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld in het TECEprofil-voorwandsysteem, vrijstaand of tegen een muur. Maar ook in een metalen of houten studwand, individueel tegen een ruwbouwmuur of in een hoek tegen een massieve of gipsplaatwand.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen