Tece-doucheprofiel nu ook in xxl en edel zwart

Door de toenemende vraag naar vlakke, grote en barrièrevrije doucheruimten heeft Tece zijn assortiment doucheprofielen Tecedrainprofile uitgebreid met een lengte van 1600 mm. Men kan nu kiezen uit de lengten 800, 900, 1000, 1200 en 1600 mm. 
Tece-doucheprofiel nu ook in xxl en edel zwart| KlusVisie

Voor een exacte inbouw zijn alle doucheprofielen eenvoudig met een handzaag op maat in te korten. De accessoires van het nieuwe doucheprofiel zijn volledig compatibel met de andere lengten, zodat er voor de diverse lengten minder componenten nodig zijn. Dit beperkt de voorraad.

In lijn met de stijlupdate van de bedieningsplaten heeft Tece het assortiment doucheprofielen uitbreidt met de variant zwart geborsteld. Door deze edel zwarte kleur kunnen de bedieningsplaten en armaturen op elkaar worden afgestemd. Het oppervlak van het doucheprofiel is voorzien van een PVD-coating. Deze coating is buitengewoon duurzaam en slijtvast en kan dus probleemloos worden belopen, zo stelt de fabrikant. Naast edel zwart levert Tece de doucheprofielen in roestvaststaal en in de PVD-coatings Gold Optic (goud), Red Gold (koper) en Black Chroom, zowel geborsteld als gepolijst.