Subsidieregeling voor warmtepompboiler van Vasco

Vasco heeft twee nieuwtjes te melden over zijn warmtepompboiler en lucht/water-waterpomp. Het betreft een subsidieregeling én uitverkiezing tot stilste product in de markt.
Subsidieregeling voor warmtepompboiler van Vasco| KlusVisie
Subsidieregeling voor warmtepompboiler van Vasco| KlusVisie
Subsidieregeling voor warmtepompboiler van Vasco| KlusVisie

De Vica Sani 300 A I warmtepompboiler komt nu in aanmerking voor een subsidiebedrag van € 650. De boiler voor de productie van warm water voor sanitairgebruik laat zich snel en eenvoudig monteren en is voorzien van een legionellabestrijdingsfunctie. De warmtepompboiler in energieklasse A+ is daarnaast voorzien van een omkasting met hoogwaardige isolatie. Met een buffervat van 258 liter garandeert het product een permanente bevoorrading van sanitair warm water voor koken, handenwassen, schoonmaken, douchen en baden, aldus Vasco.

Vica 8 AW E warmtepomp van Vasco stilste op de markt

Ander nieuws van de fabrikant betreft de lucht/water-warmtepomp Vica 8 AW E die de stilste warmtepomp op de markt is. Dat blijkt uit de Rekentool Geluid van buiten opgestelde installaties voor warmte- en koude opwekking. Dit handige middel voor adviseurs en installateurs is te downloaden van de site van de Rijksoverheid. De zeer efficiënte en geluidsarme werking van de warmtepomp is onder meer te danken aan de grote verdamper en modulerende compressor, ventilator en laadpomp. Met de warmtepomp biedt Vasco de mogelijkheid tot warmteafgifte, ventilatie, warmteopwekking én koeling.
 Dus ook ideaal voor de hete zomermaanden.