Stopcontact met USB-aansluiting van Gira

Gira breidt zijn assortiment uit met een stopcontact met USB-aansluiting; een extra USB A-poort en een USB C-poort om precies te zijn. Het bedrijf maakt het mogelijk diverse apparaten gemakkelijk en snel op te laden zonder afzonderlijke voedingseenheid. Door het vlakke ontwerp is de installatie bijzonder eenvoudig.
Stopcontact met USB-aansluiting van Gira| KlusVisie
Stopcontact met USB-aansluiting van Gira| KlusVisie
Stopcontact met USB-aansluiting van Gira| KlusVisie
Stopcontact met USB-aansluiting van Gira| KlusVisie
Stopcontact met USB-aansluiting van Gira| KlusVisie

Het stopcontact met USB-aansluiting biedt dus niet alleen stroomaansluiting en oplaadfunctie zonder adapter of voedingseenheid, maar kan met de twee poorten zowel oudere mobiele apparaten als die van de nieuwste generatie opladen. In de toekomst zullen smartphones, tablets en andere apparaten alleen nog via USB C kunnen worden aangesloten. Gira, dat eerder al innoveerde met een tastsensor voor Smart Home-bediening, vertrouwt hier op de toekomstbestendige USB C-standaard en biedt gebruikers hiervoor een slimme oplossing.

Voordeel van stopcontact met USB-aansluiting

Het voordeel: er is slechts één inbouwdoos nodig voor drie functies, wat ruimte en kosten bespaart. Door apparaten met USB A- en USB C-aansluitingen aan te sluiten, kunnen twee apparaten tegelijk worden opgeladen als ze twee verschillende aansluitingen hebben. Ook kan de wandcontactdoos met USB-aansluiting in verschillende designlijnen van de Gira-schakelaarprogramma’s worden geïntegreerd. De frames zijn gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen, zoals aluminium, roestvrij staal, chroom, glas, linoleum multiplex en thermoplast. Deze kunnen worden gecombineerd met tijdloze kleurvarianten, zoals wit mat of glanzend, zwart mat of glanzend, antraciet, grijs mat en andere kleurvarianten.

Gemak voor de vakman

De geringe inbouwdiepte van deze Gira-wandcontactdoos maakt de montage voor de vakman gemakkelijk, omdat deze voldoende ruimte biedt voor bekabeling. Hij kan hiervoor een gewone platte inbouwdoos gebruiken.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen