Stevige werkschoen met karakter

De Mr. Miles Sahara Honey S3 is een comfortabele en stevige werkschoen die geschikt is voor alle industrieën waar stevige schoenen vereist zijn. De vakman of -vrouw heeft aan de Sahara een karakteristieke schoen die weer een tijdje mee zou moeten gaan. Ook mooi meegenomen: het schoeisel valt in veiligheidsklasse S3.
Stevige werkschoen met karakter| KlusVisie
Stevige werkschoen met karakter| KlusVisie
Stevige werkschoen met karakter| KlusVisie

Werkschoen Mr. Miles Sahara is ontwikkeld voor mensen die onder meer werken in de bouw- of klussector. De schoen is gemaakt van hoogwaardig Nubuck, een licht geschuurde ledersoort die je ook veel ziet bij de duurdere sneakers. De zolen zijn gemaakt van PU/Nitril waardoor ze slijtvast, slipvast en resistent zijn tegen olie en zuren, aldus de fabrikant. De tussenzool van Kevlar moet ervoor zorgen dat er geen scherpe voorwerpen de schoen kunnen binnendringen. Dankzij de textiele voering zou de ademende werking bovendien optimaal moeten.

Werkschoen voor de ruige omstandigheden


Werkschoen Mr. Miles Sahara is gemaakt voor ruig terrein en ruige omstandigheden. De hoge schacht sluit goed aan om enkel en kuit, de schoen is daarom ook geschikt voor mensen met enkelblessures of zwakke enkels. Hoge veiligheidsschoenen worden onder meer aangeraden in branches waar met zware objecten en machines wordt gewerkt.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen