Sterke en vlakke vloer met Sakrete Gietvloermortel Snel

Waarom nog op je knieën een cementdekvloer smeren en afreien, terwijl je de vloer ook twee tot drie keer sneller kunt gieten en dobberen? Vervolgens kun je na vier tot zes uur al over de vloer lopen, na een tot twee dagen tegelen en na drie dagen de vloer al bekleden. Althans, deze beloften doet Remix Droge Mortel met zijn Sakrete Gietvloermortel Snel.
Sterke en vlakke vloer met Sakrete Gietvloermortel Snel| KlusVisie
Sterke en vlakke vloer met Sakrete Gietvloermortel Snel| KlusVisie

De Sakrete Gietvloermortel Snel moet ook nog eens een sterke en vlakke vloer opleveren, naast de besparingen op bouwtijd. De productent noemt het product ideaal voor een (renovatie)klus met tijdsdruk én veel beter voor de knieën en de rug. Sakrete Gietvloermortel Snel is een zeer snel uithardende, gietvloermortel conform NEN-EN 13813 voor het maken van cementdekvloeren. Deze mortel is in laagdiktes van 3 tot 10 cm ook geschikt voor badkamers, zwaluwstaartplaatvloeren en vloerverwarming. Doordat de mortel heel mooi om de (ingefreesde) vloerverwarmingsleidingen vloeit, vindt een optimale warmte-overdracht plaats, aldus Remix Droge Mortel. Dit kan nog worden versterkt door slechts een dunne laag boven de leidingen aan te brengen. Een hoger rendement en een snellere respons is dan het resultaat.

‘Aanbrengen Sakrete Gietvloermortel Snel is erg eenvoudig’

Het aanbrengen is heel eenvoudig: mengen, gieten en dobberen met een drijfrei of een vloertrekker. Voor grotere oppervlakken kan het nog makkelijker, want Gietvloermortel Snel is verpompbaar. De gietvloermortel is ook geschikt voor zwevende vloeren op isolatieplaten, die voor geluidsreductie steeds vaker worden toegepast. De sterkte-eigenschappen C25/F5 moeten zorgen voor een optimale betrouwbaarheid van de draagvloer. Sakrete Gietvloermortel Snel wordt via de bouwmaterialenhandel geleverd in regendichte PE-zakken van 25 kg.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen