Snel, schoon en safe isoleren: Even PIFfen en klaar!

Advertorial - We willen allemaal een duurzame toekomst. Die komt er alleen als we veel zuiniger met energie omgaan. Daar kun je heel lang over praten of je kunt er werk van maken. De echte helden van de energietransitie zijn de vakmensen die elke dag op pad zijn om onze woningen te isoleren. Iedere klus die zij klaren, zorgt ervoor dat er weer minder energie verloren gaat.

Snel, schoon en safe isoleren: Even PIFfen en klaar!| KlusVisie
Snel, schoon en safe isoleren: Even PIFfen en klaar!| KlusVisie
Snel, schoon en safe isoleren: Even PIFfen en klaar!| KlusVisie

Isoleren is de beste manier om gebouwen en woningen energiezuinig te maken. Alleen is isolatiemateriaal aanbrengen niet altijd een pretje. Zo is PIF ontstaan. Isolatiemateriaal opgebouwd uit meerdere lagen reflectiefolie en luchtkamers. Licht van gewicht, dun en super makkelijk te verwerken door vakmensen. Met PIF is isoleren snel, schoon en safe. Het is onze missie om onze PIF-PRO’s te voorzien van het allerbeste isolatiemateriaal. Samen met hen maken we de toekomst een stukje duurzamer.

De nieuwe norm in isoleren

Niet alleen vakmensen zijn blij met PIF. Huiseigenaren en woningcorporaties profiteren van de ongekend hoge isolatiewaarde (hogere R-waardes dan PUR, glas- en steenwol bij gelijke diktes) en dus lagere energiekosten. Voor het milieu is het dan weer goed nieuws dat PIF volledig recyclebaar is en na demontage gewoon opnieuw te gebruiken. Waarom nog ander isolatiemateriaal gebruiken als je met PIF zó snel en makkelijk meters maakt? De wereld heeft geen tijd om te wachten en vakmensen hebben geen zin om elke dag met persoonlijke beschermingsmiddelen rond te lopen. Stop met puffen, begin met PIFfen!

PIF isolatiefolie

PIF isolatiefolie is opgebouwd uit meerdere lagen warmte-reflecterend aluminium, op afstand gehouden door robuuste luchtkamers. De aluminium weerkaatst meer dan 90% van warmte of koude terug naar de kant waar deze vandaan komt. De luchtkamerfolie beperkt warmteverlies door de stilstaande lucht in de kamers. Hierdoor zorgt PIF isolatiefolie voor een maximaal geïsoleerde woning. PIF Isolatie levert alleen materialen die voorzien zijn van een gecontroleerde ISSO verklaring, afgegeven door BCRG.


Waarom wij van plastic houden:

• Hogere R-waardes dan PUR, glas- en steenwol bij gelijke diktes
• PIF werkt sneller en schoner
• Geen beschermingsmiddelen meer nodig
• PIF is volledig recyclebaar en herbruikbaar
• Levenslange garantie op PIF isolatiefolie
• Met PIF vraagt je klant eenvoudig subsidie aan


Voor vragen, neem contact op met de afdeling verkoop.

[email protected]
085 - 029 09 09