Snel en stabiel fixeren met voegklemmen TiLoc en TiLoc-S

TiLoc is al jaren de verbeterde gepatenteerde universele rvs voegklem van Tilmar voor lood en loodvervangers. Het staat garant voor snelle montage en superklemkracht, aldus de fabrikant.
Snel en stabiel fixeren met voegklemmen TiLoc en TiLoc-S| KlusVisie

De voegklem is optimaal klemmend omdat hij zich aanpast aan de voeghoogte en de ruwheid van elk oppervlak. De klemmetjes hebben een extra griphoek aan de bovenzijde voor een optimale fixatie. Stabiliteit wordt gewaarborgd door de drie onafhankelijk van elkaar verende lamellen. Door deze lamellen wordt de druk op het ondervlak mooi verdeeld en wordt eventueel kantelen alsmede insnijden in het materiaal voorkomen. Ook de vorm van de onderzijde voorkomt beschadiging van het lood of de zachtere loodvervangers. Met eenvoudig gereedschap is de klem vlot in de voeg te tikken.

Kleine broertje van de TiLoc

Naast de oorspronkelijke klem is er nu ook de TiLoc-S, hierin staat de S voor small. Het kleine broertje heeft als voordeel dat hij een krachtige klemming kan realiseren in kleinere ruimtes. Hier kan voor gekozen worden als de toepassing niet zo veeleisend is en er bijvoorbeeld niet zo diep gefreesd hoeft te worden, aldus leverancier Tilmar die eerder nieuwe kleuropties introduceerde voor ventilator Silairo.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen