Sealskin voegt nieuwe kleuren toe aan duka douches

Met Sealskin duka kan je een custom made douche ontwerpen: naast veel keuze in opstelling en glasvarianten is er nu ook veel keuze in kleur. Vanaf heden zijn de natura- en libero 4000-douches van de Sealskin duka-collectie uitgebreid met drie bijzondere pearl-kleuren. Deze stijlvolle finishes sluiten volgens de fabrikant naadloos aan bij trendy badkamertegels, -kranen en -accessoires. Hierdoor ontstaat de vrijheid een harmonieus en persoonlijk badkamerontwerp te realiseren.
Sealskin voegt nieuwe kleuren toe aan duka douches| KlusVisie

De natura- en libero 4000-doucheseries van Sealskin duka zijn geliefd vanwege design en functie. Naast de bekende zilveren hoogglans en mat zilveren kleuren zijn er nu drie nieuwe kleuren aan deze series toegevoegd, namelijk copper pearl, brass pearl en black pearl. Met de nieuwe profielkleur copper pearl geef je een warme en luxe uitstraling aan de badkamer. Brass pearl maakt de badkamer niet alleen levendiger, maar geeft ook een stijlvol accent. Dankzij de rijke uitstraling past deze kleur feilloos in verscheidene moderne stijlen. Als je de ruimte extra kracht en allure wilt geven, is black pearl jouw kleur voor de badkamer. Het donkere profiel is een ware eyecatcher en zorgt voor een stoere, strakke look.

natura 4000 – minimalistisch design, maximaal comfort
Voor iedere badkamer biedt natura 4000 een douche-oplossing. Of het nu gaat om douches met een draai-, schuif- of vouwdeur voor in een nis of in een hoek, met deze serie is het allemaal mogelijk. Naast de drie nieuwe kleuren zijn nu ook alle douchewanden in een nieuwe standaard hoogte van 2 meter uitgevoerd. Er is ook maatwerk mogelijk, waarbij een maximale hoogte tot 2,10 meter gerealiseerd kan worden in de kleuren mat zilver en zilverhoogglans.

libero 4000 – bijzondere douches waar elke centimeter telt
Met de libero 4000-inloopdouche kan je royaal douchen zonder in te leveren op ruimte. De serie bestaat namelijk uit vrijstaande draai- en vouwpendeldeuren. Hierdoor is de douchewand na gebruik in te klappen, door deze eenvoudig tegen de muur te draaien. Dit maakt de badkamer in een handomdraai groter na het douchen. Royaal douchen én optimaal gebruik maken van de badkamerruimte is dus mogelijk. Geen zorgen om de kraan, want doordat het scharnier circa 15 cm vanaf de muur is bevestigd, draait de vrijstaande draaideur er niet tegenaan. libero 4000 is ook ideaal voor lange mensen. De douches beschikken namelijk niet over een stabilisatiesteun waar je onderdoor loopt. De deuren zijn bovendien uitgerust met autoclose-scharnieren, waardoor de deur altijd in een mooie rechte lijn staat.

Zorgeloos onderhoud
De scharnieren van zowel de natura als de libero 4000 zijn hoogwaardig UV-verlijmd, zodat het glas volledig vlak is. Hierdoor wordt het reinigen van het glas veel eenvoudiger. Het hoog afgewerkte 4-sterren afdichtsysteem houdt het water binnen de doucheruimte. Dit is nauwelijks zichtbaar, maar uiterst effectief.

Meer informatie is te vinden op de website.