PontMeyer Gorinchem breidt terrein en assortiment uit

PontMeyer Gorinchem breidt zijn assortiment ruwbouwmaterialen en tuinhout flink uit. Op 12 en 13 mei opent de groothandel in hout-, plaat- en bouwmaterialen een groot buitenterrein als verlengstuk van het huidige afhaalcentrum. Met deze assortimentsuitbreiding en optimale winkelroute hoopt PontMeyer de bouwprofessional nog beter van dienst te zijn.
PontMeyer Gorinchem breidt terrein en assortiment uit| KlusVisie
PontMeyer Gorinchem breidt terrein en assortiment uit| KlusVisie

Het nieuwe buitenterrein is onderdeel van het huidige drive-in afhaalcentrum van PontMeyer Gorinchem. Klanten kunnen er met eigen auto of bus (met aanhanger) binnenrijden. Hier vinden ze de meeste zware materialen zoals bouwstaal, dakpannen, stenen, zand en grind, en tuinassortiment en verschillende tuinpresentaties. Het assortiment is met de uitbreiding nu twee keer zo groot. Alles op het buitenterrein kan direct naast het schap ingeladen worden. Dat scheelt veel tijd. Hout en plaatmateriaal kan bovendien direct op maat gezaagd worden. Op het terrein lopen altijd meerdere medewerkers om te adviseren en te helpen met inladen.

Bouwwinkel met klein materiaal

Nadat de zware materialen buiten zijn ingeladen en aangevuld met de lichtere materialen in het overdekte deel, lopen klanten vanuit de drive-in zo de bouwwinkel binnen. Daar vinden ze kleinere materialen zoals, ijzerwaren, gereedschap, verf, lijm en installatiemateriaal. Er zijn ook presentatieopstellingen van luxe deuren, vloeren, sanitair en projectkeukens. Wie uitsluitend klein materiaal nodig heeft kan de drive-in ook helemaal overslaan en direct de bouwwinkel inlopen.

De vestiging in Gorinchem is de eerste PontMeyer-vestiging die uitbreidt met een enorm buitenterrein met een groot extra assortiment ruwbouwmaterialen en tuinhout. Door de verplaatste entree is alles binnen en buiten de vestiging gemakkelijk te bereiken. Door de geoptimaliseerde routing wordt het klanten makkelijk gemaakt eerst buiten de zware spullen rechtstreeks in te laden en vervolgens de lichtere materialen uit de bouwwinkel er bovenop te leggen. Zo kan altijd alles in een keer mee. 

Opening Pontmeyer Gorinchem 12 en 13 mei

De feestelijke opening van het buitenterrein van PontMeyer Gorinchem vindt plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 mei. Iedereen is uitgenodigd een kijkje te komen nemen en te profiteren van spectaculaire openingsacties. PontMeyer Gorinchem is gevestigd aan de Timorstraat 5 en op werkdagen geopend van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 7.00 tot 15.00 uur.