Plezier voor twee in de badkuip

Voor liefhebbers van plezier voor twee in de badkuip introduceert Bette het inbouwbad BetteSelect Duo. Bij dit ruime bad kunnen twee personen samen genieten van een comfortabel bad, dat zich kenmerkt door de tijdloze vormgeving. Bovendien gelden de fraaie details, de vele kleuren en kleureffecten en de duurzaamheid van het robuuste geglazuurde titaanstaal als opvallend. Voor de volledigheid biedt Bette in dezelfde vormentaal bijpassende (vlakke) douchevloeren en wastafels.
Plezier voor twee in de badkuip| KlusVisie
Plezier voor twee in de badkuip| KlusVisie
Plezier voor twee in de badkuip| KlusVisie

De nieuwe BetteSelect Duo is een aanvulling op de serie BetteSelect, die dankzij de markante vorm inzetbaar is voor baden en douchen in compacte badkamers. De BetteSelect Duo is daarentegen ontwikkeld voor (bad) plezier voor twee personen. Daar zorgen de ruime maten van 170 x 75 cm en 180 x 80 cm voor. Beiden zijn 42 cm diep wat genoeg moet zijn voor warme knieën. Voor een ergonomisch rugvlak zijn de beide kopse zijden van het bad trapeziumvormig. De elegante rondingen aan alle randen zorgen ervoor dat het hoofd en de armen comfortabel worden ondersteund.

Opties en mogelijkheden

Standaard is dit bad voorzien van een geluiddempende set die voor meer rust moet zorgen. Indien een hogere geluiddemping volgens DIN 4109 nodig is, kan de geluiddempende set worden uitgebreid, zodat geen geluidsoverlast ontstaat als men bijvoorbeeld in de nacht een bad neemt. Optioneel kan het bad van de siliconevrije oplossing BetteOpstaande randen worden voorzien. Voor het glazuur zijn bovendien een speciale water- en vuilafstotende laag en anti-slip leverbaar. Tot slot kan het bad voorzien worden van een greep, zodat het opstaan wordt vereenvoudigd.

Lang plezier voor twee dankzij duurzaam materiaal

Alle baden van Bette zijn vervaardigd van duurzaam geglazuurd titaanstaal en hebben een garantie van dertig jaar. De hoge kwaliteit moet zorgen voor een lange en probleemloze levensduur. Op het glasharde en poriënvrije oppervlak hebben vuil en bacteriën geen kans, aldus de fabrikant. Daarnaast is het glazuur UV-bestendig, kras- en slagvast, bestand tegen chemicaliën zoals cosmetica en verzorgingsproducten, zelfs nagellakremover en kaarsvet hebben geen invloed. Al deze voordelen moeten ervoor zorgen dat het oppervlak zijn glans en kleurechtheid behouden, zelfs na vele jaren van intensief gebruik.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.