Passief renoveren eenvoudiger gemaakt

Passief renoveren wordt volgens Isobouw nu nog eenvoudiger gemaakt dankzij de vernieuwde SlimFix Reno-renovatieplaten van de leverancier. De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde tot en met 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht.
Passief renoveren eenvoudiger gemaakt| KlusVisie
Passief renoveren eenvoudiger gemaakt| KlusVisie

Ook aan het verwerkingsgemak is gedacht. De toplaag is voorzien van antislip-noppen en een kleurbedrukking. De renovatieplaten zijn hierdoor veiliger beloopbaar en voorkomen zonverblinding. Drie ingelijmde tengellatten maken de elementen constructief sterk waardoor onder andere overstekken eenvoudig kunnen worden gerealiseerd.

Passief renoveren zonder meerprijs

Het assortiment bestaat uit SlimFix Reno+ en SlimFix RenoTwin. De eerste is voor toepassing op een dragend dakbeschot. SlimFix RenoTwin kan vrijdragend gemonteerd worden op oneffen onderconstructies, zoals bijvoorbeeld bestaande dakelementen. Voor beide varianten geldt dat ze zonder meerprijs kunnen worden voorzien van een nokafschuining en/of een gootdetail voor het opvangen van de afschuifkrachten.

Altijd op lengtespecificatie

Vanaf nu levert IsoBouw de renovatieplaten altijd op lengtespecificatie zonder meerprijs. Dit voorkomt afval op de bouwplaats. Mocht er toch nog materiaal overblijven dan biedt de leverancier de mogelijkheid om reststukken retour te nemen voor hergebruik. Net zoals voor alle andere producten van IsoBouw geldt namelijk dat ook de dakplaten volledig recyclebaar zijn.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen