Paint & Paper Library breidt verfassortiment uit

Paint & Paper Library breidt het verfassortiment uit met twee nieuwe, duurzame afwerkingen: Architects’ Satinwood en Architects’ A.S.P. De verfkleurencollectie van het Londense verf- en behangmerk omvat 190 tinten, bestaande uit de twee kleurenkaartpaletten ‘Architectural Colours’ en ‘Original Colours’ en de capsulecollectie ‘Monochrome’. Momenteel zijn deze kleuren verkrijgbaar in vijf afwerkingen, de twee nieuwe varianten, de zachte, kalkachtige finish Pure Flat Emulsion, een Eggshell met een laag VOS-gehalte en een Gloss op oliebasis.
Paint & Paper Library breidt verfassortiment uit | KlusVisie
Paint & Paper Library breidt verfassortiment uit | KlusVisie
Paint & Paper Library breidt verfassortiment uit | KlusVisie
Paint & Paper Library breidt verfassortiment uit | KlusVisie

Paint & Paper Library produceert producten voor professionals en kritische huiseigenaren wereldwijd. De twee nieuwe, praktische afwerkingen van het verfmerk, Architects’ Satinwood en Architects’ A.S.P., kunnen worden toegepast op een breed scala aan oppervlakken en materialen. Ook deze afwerkingen voldoen aan alle mondiale voorschriften voor VOS-oplosmiddelen en worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.

Architects’ Satinwood van Paint & Paper Library

Architects’ Satinwood is een duurzame afwerking op waterbasis met een subtiele zijdeglansafwerking (30 tot 35 procent glans) en is speciaal ontwikkeld voor gebruik op houten sierlijsten, lambriseringen, keukenkastfrontjes en meubels. De verf is extreem slijtvast: de finish is ontworpen om gebruikssporen op houtwerk te voorkomen, ook bij keukenkastjes. Architects’ Satinwood is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel (droogtijd is vier uur) en heeft een minimale geur. Bijkomend voordeel is dat deze verf volledig afwasbaar is en dus zeer praktisch.

Architects’ A.S.P van Paint & Paper Library

Architects’ A.S.P. (All Surface Primer) is een grondverf op waterbasis (5 tot 8 procent glans), die geschikt is voor gebruik op alle binnen- en buitenoppervlakken van hout en bouwkunststof, evenals tegels, glas en metaal. Het is eenvoudig aan te brengen en uiterst robuust, aldus de fabrikant, waardoor het een duurzame en langdurige basis biedt voor een grote verscheidenheid aan ondergronden. Door de minimale geur en snelle droogtijd van twee uur is het de ideale voorbereiding voor een doe-het-zelf- of professioneel project. Met Architects’ A.S.P. prepareert de vakman ideaal voorwerk voor zowel finishes op waterbasis als oliebasis.

Medio oktober gelanceerd

Architects’ Satinwood en Architects’ A.S.P. worden medio oktober 2020 gelanceerd. Paint & Paper Library is nationaal en internationaal te verkrijgen via een netwerk van verf- en behangspeciaalzaken en online verkrijgbaar.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.