Nooit meer haken dankzij de Slide-Kick

Het kan zo maar een dagelijkse ergernis zijn: de stofzuigerslang, de luchtslang en het snoer blijven ergens achter haken of zitten in de weg. Struikelen over snoeren en slangen komt dan ook regelmatig voor. Dus bedachten een paar Nederlandse ontwerpers een oplossing: de Slide-Kick. 
Nooit meer haken dankzij de Slide-Kick| KlusVisie
Nooit meer haken dankzij de Slide-Kick| KlusVisie

Slangen en snoeren volgen dankzij de Slide-Kick de bewegingen die je met de machine maakt, zonder achter een tafelblad of ander object te blijven hangen. Zit de haak aan de broek in de weg? Valt mee. Want je plaatst deze op de broekrand of riem, net voorbij de zijkant van het lichaam. Zo kun je je arm vrij blijven bewegen. De haak met slang blijkt een nauwelijks waarneembaar gewicht te vormen. Stofzuigerslangen met ribbels glijden soepel door de Slide-Kick. Veiligheidstip van de bedenkers: ga de steiger of ladder op zonder Slide-Kick aan de broek, om haken te voorkomen en plaats de haak pas als je op de klus bent aangekomen. Snoeren kun je zowel over de haak als door de kleine opening van de broekclip geleiden. Bonus: je kunt ook gereedschap aan de haak hangen.

Meer informatie: www.slide-kick.nl

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen