Nieuwe lijn dakkapellen van Fakro

Met een nieuwe lijn dakkappellen zorgt Fakro naar eigen zeggen voor nog meer daglicht en extra leefruimte op zolder. De dakkapellen zijn zo gemaakt dat ze binnen één dag te plaatsen zijn. En in veel gevallen ook nog eens zonder vergunning.
Nieuwe lijn dakkapellen van Fakro| KlusVisie
Nieuwe lijn dakkapellen van Fakro| KlusVisie

Bij het ontwerp van de dakkappellen heeft Fakro licht, ruimte, comfort en duurzaamheid als uitgangspunten genomen. Het resultaat is een intelligente constructie die drie tot vijf keer meer lichtinval moet opleveren. Hierdoor ontstaat er op een zolderverdieping een zee van licht én extra leefruimte. De dakkapellen zijn zo geconstrueerd dat ze binnen één dag te plaatsen zijn. In veel gevallen kan dit zonder vergunning.

Drie klassen van Fakro

Het assortiment is opgebouwd uit drie klassen: Basis, Plus en Lux. Er is keuze uit dakkapellen met twee tot maar liefst tien ramen. De Plus en Lux vormen een modern alternatief voor de traditionele dakkapel. Beiden hebben zowel aan de boven- als aan de onderzijde ramen. Naast een grote hoeveelheid binnenvallend daglicht bieden deze modellen met twee rijen ramen natuurlijk ook een spectaculair vrij uitzicht.

Hoogwaardige tuimeldakramen

In de dakkapellen zitten de hoogwaardige Fakro-tuimeldakramen. Deze hebben de standaard kwaliteitskenmerken van de fabrikant, als de handgreep aan de onderzijde voor extra bedieningsgemak, een geïntegreerd ventilatierooster en de jarenlange garantie. Consumenten kunnen voor de afwerking kiezen uit verschillende (isolerende) glaspakketten, bedieningsopties en een ruim assortiment zonwering op maat. Voor wie extra bedieningsgemak wil zijn er ook elektrisch op afstand te bedienen dakramen.

Eigen Huis Beurs

Fakro presenteert de nieuwe lijn dakkapellen tijdens de Eigen Huis Beurs. Deze vindt plaats van 6 tot en met 8 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. De fabrikant is te vinden op stand B1.16.