Nieuwe lijn airco’s van fabrikant Remeha

Onder de noemer Diva airco introduceert Remeha een nieuwe lijn airco’s die specifiek is gericht op de particuliere markt. De productlijn bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen.
Nieuwe lijn airco’s van fabrikant Remeha| KlusVisie
Nieuwe lijn airco’s van fabrikant Remeha| KlusVisie
Nieuwe lijn airco’s van fabrikant Remeha| KlusVisie
Nieuwe lijn airco’s van fabrikant Remeha| KlusVisie

Algemeen directeur Arthur van Schayk legt uit waarom Remeha een nieuwe lijn airco’s in in Nederland introduceert: “In steeds meer West-Europese landen neemt de vraag naar comfort binnen de gebouwde omgeving toe. Als totaaloplosser in binnenklimaatsystemen moet je oplossingen bieden voor deze trend. We hebben het voordeel dat we als BDR Thermea Group jarenlange ervaring hebben met airco’s, met name in de zuidelijke landen. Daarom kunnen wij met Diva een kwalitatief hoogwaardige airco-lijn introduceren.“

Breed assortiment airco’s van Remeha

De binnenunits zijn leverbaar als wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. Alle modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-splituitvoering. Gebruikers van de airconditioning kunnen rekenen op een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement. Belangrijk voor installateurs is dat de units snel en eenvoudig te installeren zijn en dat Remeha, dat vorig jaar een hybride warmtepomp introduceerde, een uitgebreide garantie van drie jaar biedt op de units.

Comfortabel verduurzamen

Remeha heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Met het oog op de energietransitie wil het bedrijf de marktvraag naar airconditioning units positief sturen. Van Schayk is ervan overtuigd dat dat mogelijk is. “We richten ons op comfortabel verduurzamen. Door serieus te kijken naar een totale klimaatinstallatie in een woning zorgen we ervoor dat we steeds nieuwe stappen zetten op weg naar verduurzaming.”

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen