Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken

Unidek Aero Metal is een constructief alles-in-1 dakelement voor metalen daken zoals zink, staal, koper en aluminium. Kingspan Unidek speelt met de introductie van het nieuwe dakelement in op de huidige marktvraag om met zo min mogelijk inspanningen een zo hoog mogelijk rendement te leveren.

Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken| KlusVisie
Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken| KlusVisie
Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken| KlusVisie

Unidek Aero Metal voor metalen daken is een totaaloplossing van dakisolatie en afwerking in één en biedt tijdsbesparing en zekerheid.

Unidek Aero Metal kan worden toegepast op zowel vrijstaande als geschakelde woningen en functioneert als een compleet daksysteem, waarbij dakisolatie en dakbedekking naadloos op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor worden de inspanningen bij aanleg of renovatie van een dak geminimaliseerd en biedt het geheel zekerheid door de nauwkeurige aansluiting en detaillering van onderdakconstructie en afwerking.

Daken met hoge thermische eigenschappen

Unidek Aero Metal biedt een hoge mate van comfort dankzij de hoge thermische en geluidwerende eigenschappen en een uitstekende luchtdichtheid in zowel een geventileerde als een ongeventileerde constructie. Met Brandklasse C presteert dit dakelement, in combinatie met de juiste toebehoren, een klasse hoger dan het huidige Bouwbesluit voorschrijft.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen