Maximaal beschermende veiligheidscilinder voor de buitendeur

Nemef introduceert de veiligheidscilinders NF3plus voor de buitendeur. De serie veiligheidscilinders voldoet aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Alle veiligheidscilinders zijn SKG***-gecertificeerd en bieden een hoge mate van beveiliging, is de belofte.
Maximaal beschermende veiligheidscilinder voor de buitendeur| KlusVisie
Maximaal beschermende veiligheidscilinder voor de buitendeur| KlusVisie
Maximaal beschermende veiligheidscilinder voor de buitendeur| KlusVisie

De Nemef SKG***-veiligheidscilinders uit de NF3plus-serie zijn gepatenteerd en bieden bescherming tegen het ongeoorloofd namaken van sleutels. Alleen de eigenaar kan extra cilinders en/of originele sleutels bijbestellen op vertoon van het bijgeleverde certificaat en alleen bij gecertificeerde Nemef-partners.

Bescherming tegen kerntrekken en uitboren

De Nemef NF3plus-cilinders bieden een maximale bescherming tegen uitboren en de veel voorkomende inbraakmethode kerntrekken. Daarnaast beschikt de cilinder over een zogenaamde gevarenfunctie, waardoor de deur ook te openen is wanneer je per ongeluk je sleutel aan de binnenkant van de cilinder hebt laten zitten.

Alle deuren openen met één sleutel

Wil je met één sleutel je voordeur, achterdeur, garage, schuur en tuinhuisje openen? Met de NF3plus-veiligheidscilinders kan het allemaal, belooft Nemef. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in gelijksluitende sets (per twee, drie en vier stuks), waardoor je met slechts één sleutel al jouw deuren kunt bedienen. Je kunt ook extra cilinders of sleutels laten bijmaken op vertoon van je certificaat bij een gecertificeerde Nemef-partner.

Verschillende varianten veiligheidscilinder

Het NF3plus-assortiment van Nemef bestaat uit dubbele cilinders, enkele cilinders en knopcilinders. De standaardlengte van de cilinder is 60 mm en is geschikt voor deuren met een dikte van 38 tot 42 mm. Afwijkende maten (verlengingen) kunnen alleen op vertoon van het veiligheidscertificaat bij Nemef verkooppunten worden bijbesteld.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen