Lichtgewicht S3 veiligheidsschoen

De nieuwe Jefferson S3 veiligheidsschoen van Carhartt is volgens de fabrikant een all-wheather schoen met veel comfort. Hij is waterafstotend en uitgevoerd met een aluminium veiligheidsneus. Voor een S3 schoen is hij bovendien erg licht van gewicht (600 gram, maat 42).
Lichtgewicht S3 veiligheidsschoen| KlusVisie

De schoenen zijn gemaakt van microfiber en Cordura mesh bovenmateriaal. Het antistatische voetbed en de PU tussenzool met schokabsorptie bieden veel demping en verminderen vermoeidheid aan het eind van de werkdag aanzienlijk.

Als je veel staand werk verricht gedurende de werkdag zetten je voeten soms wat uit. Carhartt heeft de pasvorm daarom zo ontworpen dat de schoenen fijn aansluiten om de voet, maar dat er ook ruimte is voor je voeten om comfortabel te blijven. Dankzij het flexibele ontwerp in combinatie met het lichte gewicht van de Jefferson loopt hij fantastisch, aldus de fabrikant. Je voeten blijven in optimale conditie, al werk je dag en nacht. Daarom is het een schoen die je ook in je vrije tijd draagt.

Lichtgewicht veiligheidsschoen

De Jefferson Rugged Flex werkschoen is waterafstotend en zeer ademend. Een lichtgewicht, niet-metalen anti-penetratieplaat voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool prikken en letsel veroorzaken. Het voetbed is afneembaar en heeft antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen. De PU buitenzool biedt een uitstekende grip en isolatie, is antistatisch en ook warmte- en oliebestendig.

De Carhartt Jefferson Rugged Flex S3 Veiligheidsschoen is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com. Klik hier voor de algemene video over Carhartt werkschoenen.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen