Klagende buren voor zijn? WijGaanVerbouwen.info

Altijd vervelend: klagende buren als je net lekker op weg bent met die badkamerverbouwing voor de klant. Met WijGaanVerbouwen.info is er een initiatief gekomen die hierin mogelijk een oplossing kan bieden.
Klagende buren voor zijn? WijGaanVerbouwen.info| KlusVisie

WijGaanVerbouwen.info is een nieuw platform om buren en andere belanghebbenden op de hoogte te brengen bij bouw en verbouwingen. Mensen met verbouwplannen kunnen zich aanmelden op deze website en krijgen een eigen pagina plus informerende brief voor de buren. Op deze manier is het in één oogopslag duidelijk wanneer ze wat kunnen verwachten tijdens een verbouwing in de buurt. Begrip voor elkaar is waar alles om draait.

Eigen pagina en informerende brief via WijGaanVerbouwen.info

Op WijGaanVerbouwen.info kan men zich aanmelden wanneer er verbouwplannen in de steigers staan. De aanvrager krijgt dan een eigen pagina en een informerende brief voor de buren en andere belanghebbenden. Deze brief bevat een QR-code waarmee de buren op de pagina komen waarop de aanmelder de planning heeft gezet. Deze planning kan men eenvoudig zelf up-to-date houden en aangeven welk soort overlast wanneer te verwachten is. De buren weten hierdoor niet alleen wanneer ze wat kunnen verwachten maar ook hoe lang bepaalde overlast gaat duren. De buren worden zo betrokken bij de verbouwing. Zo kunnen zij hun eigen planning hierop aanpassen wat veel ergernissen kan voorkomen. Het nieuwe platform is een innovatieve en laagdrempelige manier om begrip onderling te creëren. Hiermee kunnen klachten, bezwaren en een verstoorde relatie met buren worden voorkomen, aldus de initiatiefnemers.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen