IsoBouw introduceert nieuwe EPS-vloerisolatie

Opdrachtgevers, voorschrijvers en verwerkers zijn steeds meer op zoek naar producten met een goede milieuscore. Gezien de uitstekende milieuprestaties zijn EPS-isolatiesystemen daarbij een goede keuze. Maar volgens IsoBouw kan het altijd nog beter. Dit bewijst de isolatiefabrikant naar eigen zeggen met de introductie van een nieuwe EPS-vloerisolatie: de Eco50 Klik-vloerplaat.

IsoBouw introduceert nieuwe EPS-vloerisolatie| KlusVisie

Na de eerdere introductie van de Eco30-vloerplaat is de Eco50 Klik-vloerplaat het tweede product in het Eco-Line assortiment van IsoBouw. De Eco50 Klik-vloerplaat bestaat voor minimaal 50 procent uit gerecyclede EPS. De toch al lage MKI-score en lage CO2-uitstoot van de reguliere EPS-vloerisolatie wordt met de Eco50 Klik-vloerplaat met nog eens ca. 50 procent verlaagd.

EPS-vloerisolatie

De Eco50 Klik-vloerplaat is kwalitatief gelijk aan de reguliere Klik-vloerplaat van IsoBouw, met dezelfde waarden voor het isolerend vermogen en druksterkte. Ook bij de Eco50 Klik-vloerplaat zorgt de klik-verbinding voor een snelle verwerkbaarheid en een naadloze verbinding zonder koudebruggen.

De Eco50 Klik-vloerplaat is 100 procent herbruik- en recyclebaar. IsoBouw beschikt over een losmaakbaarheidsindex en een Use4ReUse-terugnameservice voor de retourname van restmaterialen.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen