Installatie Vakbeurs verplaatst naar september 2021

De komende editie van Installatie Vakbeurs Hardenberg wordt verplaatst naar 7, 8 en 9 september 2021. Oorspronkelijk zou het evenement van 24 tot en met 26 november dit jaar plaatsvinden. Het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode erg veranderd en de overgrote meerderheid van de exposanten heeft aangegeven graag de beurs te verplaatsen naar 2021, aldus organisator Easyfairs. “Wij zien het als onze primaire taak om te luisteren naar de community en met hen mee te denken. Daarom hebben we tijdig besloten de beurs te verplaatsen”, zegt Irma de Hoon, business unit director Construction bij Easyfairs.
Installatie Vakbeurs verplaatst naar september 2021| KlusVisie
Installatie Vakbeurs verplaatst naar september 2021| KlusVisie

De Hoon: “Het besluit om de Installatie Vakbeurs uit te stellen komt voor veel professionals uit de sector niet uit de lucht vallen. In de afgelopen periode hebben we nauw contact gehad met onze exposanten. Zij gaven onder meer aan dat de verplichte maatregelen het laagdrempelige karakter van de beurs niet ten goede zou komen. Daarnaast voelen veel exposanten een morele verplichting richting relaties en personeel, om hen te behoeden voor eventuele blootstelling aan het coronavirus.”

Uitzonderlijke situatie

Ondanks dat vakbeurzen in november wel mogen plaatsvinden, kiest de organisatie er op verzoek van haar exposanten toch voor Installatie Vakbeurs Hardenberg te verplaatsen naar 2021. De Hoon: “Dit is een uitzonderlijke situatie en wij moeten meedenken met de community. Dit evenement is al jarenlang een begrip voor duizenden professionals. Dat behouden we alleen door een kwalitatieve beurs neer te zetten samen met onze exposanten en partners. We zijn nu op een punt waarop de markt ons vraagt een knoop door te hakken. Inventarisatie onder huidige exposanten leert ons dat, op een enkeling na, de wens is dat we verplaatsen naar september 2021. Daar hebben we naar geluisterd.”

Vooruitblik op Installatie Vakbeurs 2021

De nieuwe datum voor Installatie Vakbeurs is 7, 8 en 9 september 2021 in Evenementenhal Hardenberg. “Het geeft veel vertrouwen dat een grote groep exposanten hun inschrijving heeft doorgezet naar 2021. Samen gaan we voor wederom een succesvolle editie waar de sector elkaar in een informele sfeer kan ontmoeten en zaken doen”, aldus De Hoon.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.