Innovatieve kabel- en leidingdoorvoer voor hellend dak

De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° van Ubbink is een innovatieve oplossing speciaal voor hellende daken die een definitief einde moet maken aan storingen in dakaansluitingen door vocht.
Innovatieve kabel- en leidingdoorvoer voor hellend dak| KlusVisie

Doordat de Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° volledig lucht- en waterdicht is en bovendien is uitgerust met twee aparte doorvoerbuizen voor de plus en min kabel, zijn kortsluiting en storingen voortaan verleden tijd, aldus fabrikant Ubbink. Met deze innovatieve oplossing zegt het bedrijf tegemoet te komen aan de belangrijkste wensen ten aanzien van storingsvrije dakaansluitingen. De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° voorkomt namelijk niet alleen storingen, maar is tevens geschikt voor alle gangbare hellende daken en dakpakkettypes en voorziet in een optimale plaatsingsvrijheid.

NPR-advies

Met de Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° kiest de gebruiker volgens Ubbink voor zekerheid. De NPR adviseert om de plus- en min-bekabeling van A tot Z in separate kabelmanagementsystemen te plaatsen. Hiervoor moet voor beide kabelmanagementsystemen een doorvoerset geïnstalleerd worden.