Industriële look met nieuwe douche-schuifdeuren

Sealskin maakt de industriële look in de badkamer mogelijk met de nieuwe Soho-schuifdeuren. Hierdoor kan in nagenoeg alle badkamerontwerpen deze stijl worden toegepast. De nieuwe Soho-doucheschuifdeuren zijn voorzien van de kenmerkende matzwarte kaders. Daarnaast zijn de douchewanden vanaf september verkrijgbaar in nog meer maten en is er een nieuwe industriële designvariant toegevoegd.
Industriële look met nieuwe douche-schuifdeuren| KlusVisie
Industriële look met nieuwe douche-schuifdeuren| KlusVisie
Industriële look met nieuwe douche-schuifdeuren| KlusVisie

De industriële look van Sealskin, die eerder de doucheserie Hooked introduceerde, is niet alleen in een nis of in combinatie met een zijwand mogelijk in de badkamer. De schuifdeur kan ook met twee zijwanden worden gecombineerd, waardoor een opvallende opstelling tot stand komt. De schuifdeuren hebben hetzelfde, kenmerkende ontwerp als de andere producten uit de Soho-serie en zijn uitgerust met een verborgen soft open-close-systeem. Dit systeem remt de beweging van de deur af. Bij het sluiten, stopt de deur een moment voor de laatste centimeters, om vervolgens automatisch langzaam en zachtjes te sluiten. Dat is wel zo prettig en ook veilig voor (kinder-)handen!

Nieuwe maten Soho-douchewanden voor industriële look

De Soho-douchedeuren zijn al beschikbaar als draaideur, verwerkt in een nis of in combinatie met een zijwand, en als douchewand voor de inloopdouche. Sealskin brengt nu ook kortere zijwanden, waardoor een Soho-douchecabine in een compacte badkamer geplaatst kan worden. De serie wordt bovendien uitgebreid met nieuwe, korte wanden voor de inloopdouche. Door deze te combineren met een langere douchewand, kan er gespeeld worden met de opstelling en is er een bijzonder ruime, open douchecabine te creëren.


Nieuwe industriële designvariant inloopdouche

De huidige Soho-inloopdouche van 120 cm breed is erg geliefd, aldus de fabrikant. Deze douchewand geeft een inloopdouche een open karakter en door de wandlengte van 120 cm blijft het douchewater binnen de doucheruimte. Deze inloopdouche heeft acht matzwarte, rechthoekige kaders. Vanaf september is deze 120 cm douchewand ook verkrijgbaar in een nieuwe, geraffineerde designvariant, voorzien van enkel horizontale vlakken.


Zorgeloos onderhoud

Handige details maken de Soho-douches zorgeloos in onderhoud, belooft Sealskin. Zo zijn de matzwarte kaders alleen aan de buitenzijde aangebracht. Het 8 mm dikke veiligheidsglas blijft daardoor aan de binnenzijde helemaal vlak en is dus goed schoon te maken en te drogen. Het glas heeft bovendien een ‘Sealglas’-antikalkcoating, waardoor het glas langer fris en helder blijft. Ook zijn de nieuwe Soho-schuifdeuren, die de industriële look voor het grootste deel bepalen, voorzien van een handig ‘easy-cleansysteem’. Hiermee kan de schuifdeur aan de onderzijde losgekoppeld worden, waardoor alle onderdelen van de schuifdeur gemakkelijk bereikbaar zijn tijdens het schoonmaken.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen