Hubo lanceert vernieuwde website

Hubo heeft een vernieuwde website. Het bedrijf versterkt daarmee naar eigen zeggen zijn online positie. De website kreeg aan zowel de voorkant als de achterkant een update en kent een verbeterde boomstructuur, navigatie en geoptimaliseerde productdata. 
Hubo lanceert vernieuwde website| KlusVisie

Waar het de afgelopen jaren vooral in de fysieke winkelomgeving stappen maakte, zet Hubo nu ook online een stevig aantal passen vooruit. Dit zie je terug in de customer journey: het bedrijf schakelt volledig om naar mobile first en zet de lokale diensten in de spotlight. Dat betekent dat de homepage winkel-specifiek is ingericht. Zo zie je dat winkel A keukens verkoopt en winkel B niet. Hetzelfde geldt al langere tijd voor het assortiment: daar zie je de voorraad van de Hubo bij jou in de buurt. “Op deze manier zijn we in de online omgeving het verlengstuk van de winkel”, aldus Danny Kortekaas, E-commerce manager.

‘Hubo online’ ondersteunt lokaal ondernemerschap

De laatste jaren zet Hubo online bewust grote stappen. “Het is een misvatting dat online ten koste zou gaan van lokaal ondernemerschap, ik beweer zelfs het tegendeel. Het zit in ons DNA dat de ondernemer de ‘local hero’ is en dat dragen we online ook uit”, aldus Kortekaas. Dit is duidelijk te zien aan de stijgende bezoekersaantallen en de verbeterde vindbaarheid binnen de zoekmachines, waarbij Hubo de klant altijd naar de winkel in de buurt verwijst. Daar laat de webshop de voorraad zien van die betreffende dichtstbijzijnde winkel. Bezorgen doen de winkels ook zelf. “Je weet dus altijd wie er aan de deur komt. Dat de Hubo bus door de straat rijdt is meteen mooie reclame. En natuurlijk is niets mooier dan dat we aan de deur nog advies kunnen geven bij de producten die we afleveren. Ook dat is weer een extra klantcontact.”

 

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen