Houtbouw met producten van Berner

Bouwen met hout is aan een opmars bezig, merkt ook leverancier Berner. Geen wonder, want het materiaal is ongelooflijk veelzijdig en zorgt voor een aangenaam warme woon- of gevoelssfeer. Als materiaal is hout ook bijzonder dynamisch en bovendien is het ecologisch verantwoord omdat het betrouwbaar en duurzaam is.
Houtbouw met producten van Berner| KlusVisie
Houtbouw met producten van Berner| KlusVisie
Houtbouw met producten van Berner| KlusVisie

Berner biedt voor elke stap van het houtbouwproces, voor iedere professional zoals timmerlieden, monteurs en hout- en skeletbouwers, een breed scala aan milieuvriendelijke en innovatieve oplossingen. Voor zowel skeletbouw in de werkplaats, skeletbouw ter plaatse, de montage van het skelet aan de vloer of het verankeren aan de fundering (chemisch of mechanisch) heeft het bedrijf naar eigen zeggen de juiste producten.

Producten van Berner uitgelicht

De Berner Flextight is een hoogwaardige strijkbare vezelversterkte kit. Na droging vormt het een naadloos, overschilderbaar, luchtdicht en dampremmend elastisch membraan voor alle soorten binnen toepassingen zonder geur. Naast de standaard waterdichting kan Flextight ook worden gebruikt voor luchtdichte, dampremmende afwerkingen. De nieuwe EasyTop Cut is bijzonder geschikt voor OSB-laten. Dankzij de freesribben onder de schroefkop kan de schroef gemakkelijk worden verzonken en vlak met het oppervlak worden aangebracht. De kerfpunt van de schroef maakt snel en barstvrij schroeven mogelijk. De schroef heeft de maximale veiligheidsnorm met ETA-12/0280.

Isolatie en afdichting

Professionals weten het: de juiste isolatie is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat een houten huis winddicht is en aan de laatste energienormen voldoet. De dampremmende folie van Berner, die begin dit jaar ook een werkhandschoen voor de koude dagen introduceerde, en de bijbehorende tapes zorgen ervoor dat het gebouw goed geïsoleerd en luchtdicht is. De drie afdichtingstapes van de leverancier zijn geschikt voor de meeste oppervlakken en er zijn dankzij de UV- en weerbestendige folie toepassingen voor zowel binnen als buiten. De afdichtingstape is versterkt met een speciale PE-folie en heeft een EC1 Plus-certificaat.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen