HKV neemt Jabo Bedrijfskleding over

HKV maakte onlangs bekend dat zij Jabo Bedrijfskleding heeft overgenomen met terugwerkende kracht per 1 januari 2022. De bedrijfskledingspecialist heeft een vestiging in Ochten en breidt nu uit met een vestiging in Tilburg. Hierdoor kunnen zij  naar eigen zeggen nog beter de klantbehoefte in die regio vervullen. 
HKV neemt Jabo Bedrijfskleding over| KlusVisie
HKV neemt Jabo Bedrijfskleding over| KlusVisie

Dirk Jan van Beem, algemeen directeur van HKV, vertelt: “Ondanks dat onze accountmanagers regelmatig langsgaan bij onze relaties, merken we dat er sterk de behoefte  is aan regionale aanwezigheid. Gewoon een showroom waar je terecht kan voor persoonlijk  contact en bedrijfskleding. Door dit te realiseren kunnen wij onze dienstverlening nog beter  afstemmen op de klant. Toen Jabo Bedrijfskleding op mijn pad kwam, voelde dit gelijk goed.  Niet alleen de locatie, maar ook de mensen. Met oud-eigenaar Rob Boor heb ik inmiddels al 23 jaar  een goede relatie. De manier waarop zij werken, hoe zij hun klanten ontzorgen, dat past bij  HKV. Onze mensen maken HKV en hoe mooi dat wij de oud-eigenaren en hun medewerkers  mogen verwelkomen in ons team.” 

“Het was geen makkelijke keuze om te stoppen met ons familiebedrijf. Maar door HKV  verandert alleen onze bedrijfsnaam. De bedrijfscultuur en de werkwijze blijft precies hetzelfde.  We blijven klanten ontzorgen en kwaliteit leveren”, vertelt Rob Boor. Hij was samen met Sophie Sijogo eigenaar van Jabo Bedrijfskleding. “We konden de ontwikkelingen op gebied  van automatisering niet meer bijbenen. Om aan de klantverwachtingen te voldoen, of zelfs te  overtreffen, hebben we professionalisering en meer omvang nodig. Dat biedt HKV”, vult Sijogo aan. “Verder zijn wij heel blij dat we onze passie voor bedrijfskleding en de relaties met onze klanten mogen voortzetten binnen team HKV”, aldus Boor.