Het Huisdossier zoekt vakmensen

Het Huisdossier trekt de aandacht. De reden: de behoefte aan een persoonlijke platform voor huiseigenaren die eenvoudig onderhouds-, verbouwings- en verduurzamingswerk willen inplannen en bijhouden.
Het Huisdossier zoekt vakmensen| KlusVisie

Het Huisdossier is opgericht omdat een van de initiatiefnemers zich verbaasde over de extreem verschillende waarden die een paar ingeschakelde taxateurs hem voorschotelden. Geen van de taxateurs konden in hun taxatie onderbouwen hoe zij de verduurzaming, een verbouwing en het onderhoud doorrekenden. Dat moest dus beter kunnen. Waarom wel onderhoudsboekjes voor auto’s wegen en bruggen en niet voor koophuizen?

Waarde doorrekenen met rekentool van Het Huisdossier

Eigenaren krijgen met de rekentool van Het Huisdossier inzicht in de waardestijging van de woning die zijn aangepakt. Het dossier houdt woningverbeteringen bij en met het dossier heb je inzicht in de status en planning van onderhoud, verbouwing en verduurzaming van je woning. Ook draai je rapporten uit van de verbouwing- en onderhoudshistorie en bereken je de waardestijging van je woning. De woningwaardestijging die het gevolg van deze activiteiten, kunnen de eigenaren binnen het platform doorrekenen.

Gezocht: vakmensen

Het Huisdossier geeft aan dat de eigenaren die zijn aangesloten veel waarde hechten aan de staat van de woning. Zij plannen tijdig en regelmatig onderhoud in. Vakmensen die geïnteresseerd zijn om voor de eigenaren werk te verrichten, kunnen zich tegen een kleine bijdrage laten opnemen in de database van het initiatief.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen