Hellberg Safety lanceert gehoorbeschermer Xstream

Gehoorbeschermer Xstream biedt volgens de fabrikant een uitstekende hi-fi geluidskwaliteit dankzij het nieuwe gepatenteerde speakerontwerp. De gehoorbeschermer moet moeiteloos verbinding maken via Bluetooth met een telefoon voor het eenvoudig streamen van muziek en draadloos telefoneren.
Hellberg Safety lanceert gehoorbeschermer Xstream | KlusVisie
Hellberg Safety lanceert gehoorbeschermer Xstream | KlusVisie

“Met de Xstream hoeft de gebruiker geen compromissen te sluiten door te kiezen tussen professionele gehoorbescherming of uitstekend geluid”, zegt Fredrik Eriksson, R&D manager bij Hellberg Safety. Met de ingebouwde spraakmicrofoon is het mogelijk gemakkelijk te telefoneren, eventueel met behulp van de stemassistent op een telefoon. Ook is er een microfoon met zwanenhals verkrijgbaar als accessoire om de spraakkwaliteit te verbeteren bij extreem lawaai.

Twee verschillende versies Xstream

Hellberg Xstream is verkrijgbaar in twee verschillende versies. Een basisversie voor streaming en een versie met als extra functionaliteit Active Listening, zodat de gebruiker waarschuwingssignalen en menselijke spraak vanuit de directe omgeving kan horen tijdens het dragen en zodoende alert kan blijven. Beide versies zijn verkrijgbaar met hoofdband of met insteekbevestiging ten behoeve van veiligheidshelmen. De koptelefoon heeft een ingebouwde oplaadbare Li-Ion batterij met een gebruikstijd tot 50 uur. Een USB-oplaadkabel wordt standaard meegeleverd en kan worden aangesloten op een USB-telefoonadapter. Ook kan de gehoorbeschermer worden opgeladen via een USB-aansluiting in bijvoorbeeld een auto of PC.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen