Heldere en robuuste accu-bouwlamp

Speciaal voor de donkere dagen introduceert Bosch de accu-bouwlamp GLI 18V-10000 C. Dit product is volgens de fabrikant de helderste accu-bouwlamp op 18 volt en voorzien van connectiviteit.
Heldere en robuuste accu-bouwlamp| KlusVisie
Heldere en robuuste accu-bouwlamp| KlusVisie

De leds van deze lamp zijn met 10.000 lumen bijna vijf keer zo helder als de krachtigste Bosch-lamp tot nu toe, de GLI 18V-2200 C. De helderheid overtreft die van een gangbare 500 watt-halogeenlamp en verlicht zelfs grote werkterreinen, ruimtes of hallen op een efficiënte manier, is de belofte. Een bijkomend voordeel is de lange gebruiksduur: bij een gemiddeld helderheidsniveau geeft deze lamp met de ProCORE 18V 12,0 Ah-accu ongeveer zes uur lang licht. Bij maximale helderheid overbrugt hij met gemak de extreem donkere ochtend- en avonduren. De bouwlamp is bovendien bijzonder robuust: de metalen behuizing met geïntegreerde koelribben wordt omgeven door een schokabsorberend frame. Daarnaast beschermen veiligheidsbeugels de lamp tegen beschadigingen.

Eenvoudig te bedienen accu-bouwlamp

Gebruikers kunnen de accubouwlamp via de geïntegreerde Bluetooth-module verbinden met hun smartphone en hem met een app heel gemakkelijk op afstand bedienen. In- en uitschakelen, dimmen, koppelen aan andere lampen uit het Connectivity-programma van Bosch, timers activeren, de laadstatus van de accu opvragen, de toegang controleren met een pincode – het is allemaal mogelijk met een enkele tik met een vinger, aldus Bosch. En de fabrikant breidt het Connectivity-systeem voor vakmensen voortdurend uit.

Veelzijdig en flexibel in het gebruik

De GLI 18V-10000 C Professional heeft drie helderheidsniveaus en kan zo worden aangepast aan de lichtomstandigheden – welke stand is ingesteld, wordt altijd aangegeven. Hoe lang de accu nog gebruikt kan worden, is dankzij de laad-statusindicator met vijf standen direct te zien. De 5/8-inch-schroefdraad zorgt voor veel flexibiliteit in iedere werksituatie: de bouwlamp kan hiermee eenvoudig op een statief worden geschroefd ‒ bijvoorbeeld op de BT 300 HD Professional van Bosch ‒ en dan helemaal naar wens worden gepositioneerd.

Alles over het nieuwste materiaal en gereedschap lees je bij Klusvisie.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen