Heavy metal wc-bedieningsplaten

TECE heeft de robuuste serie wc-bedieningsplaten TECEsolid uitgebreid met trendy metallische kleuren en de kleur geborsteld grafiet.

Heavy metal wc-bedieningsplaten| KlusVisie
Heavy metal wc-bedieningsplaten| KlusVisie

Deze bedieningsplaten vallen volgens de producent extra op door de bijzondere lijn- en diamantstructuur. Deze structuur geeft een extra dimensie, zowel visueel als tactiel. Dit betekent dat de robuuste serie naast openbare sanitair ruimten, eveneens toegepast kunnen worden voor designgerichte toepassingsgebieden.

Nieuwe kleuren wc-bedieningsplaten

De vier nieuwe modellen in brons, grafiet, messing en nikkel zijn voorzien van nieuwe gestructureerde oppervlakken. Zij vormen volgens TECE een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment met fronten van roestvast staal, glanzend chroom, mat wit, helder wit en mat zwart. Dankzij de nieuwe kleuren en oppervlaktestructuren biedt de TECEsolid architecten en badkamerplanners veel designmogelijkheden en keuzevrijheid. Alle TECEsolid-bedieningsplaten passen op alle TECE-inbouwreservoirs. Naast wc-bedieningsplaten is de TECEsolid ook leverbaar als urinoirbedieningsplaat en als elektronische bedieningsplaat.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen