Hardware Fair Italy in de startblokken

De eerste editie van de International Hardware Fair Italy wordt gehouden op 5-6 mei 2023 in Fiera di Bergamo.

Hardware Fair Italy in de startblokken| KlusVisie
Hardware Fair Italy in de startblokken| KlusVisie

International Hardware Fair Italy, de nieuwe vakbeurs georganiseerd door Koelnmesse Italië naar het model van EISENWARENMESSE, is slechts enkele weken verwijderd van zijn debuut en heeft al meer dan 280 bevestigde exposanten. Dit resultaat doet verwachten dat de twee beurshallen uitverkocht zullen zijn.

De deelname van exposanten niet alleen uit Italië, inclusief groeps- en individuele exposanten, is ook erg interessant. Exposanten komen uit 19 landen.

International Hardware Fair Italië zal de wereld van hardware, bouw, doe-het-zelf, outdoor en tuinieren hosten, evenals veiligheid, verven en kleuren en elektrische en industriële benodigdheden. De sterke samenwerking met EISENWARENMESSE vormt de basis voor de toekomstige ontwikkeling en consolidatie van de nieuwe beurs op Italiaans en internationaal niveau.

Twee dagen discussie tijdens International Hardware Fair Italy

Het conferentieprogramma omvat twee dagen van discussie over de meest actuele kwesties: sectorscenario's, paneldiscussies tussen producenten en distributeurs van fysieke en online kanalen en een uitgebreid programma van professionele workshops.

Verder komt er een uitgebreid programma van demo-activiteiten en tests in de buitenruimte, gemaakt in samenwerking met meer dan 30 toonaangevende bedrijven in de sector.

Registreer u hier voor het evenement en download uw gratis ticket om de eerste editie van International Hardware Fair Italy te bezoeken.