hansgrohe breidt uit tot allround badkamerspecialist

hansgrohe breidt zijn assortiment uit en introduceert badkamermeubels, spiegels, toiletpotten en wastafels.

hansgrohe breidt uit tot allround badkamerspecialist| KlusVisie
hansgrohe breidt uit tot allround badkamerspecialist| KlusVisie
hansgrohe breidt uit tot allround badkamerspecialist| KlusVisie

De nieuwe ontwerpen vallen op door de gestileerde en strakke afwerking, stijlvol materiaalgebruik en slimme details als touch-technologie en infraroodsensoren. De producten zijn zo ontworpen dat ze uitstekend zijn te combineren met het reeds bestaande aanbod kranen en douches.

Tot het nieuwe aanbod behoort onder andere een kubusvormig badkamermeubel met ronde afwerkingen, waarvan het frame in glas, hout en keramiek verkrijgbaar is. In de collectie zitten bijpassende keramieken wastafels, die door het geometrische design, de smalle randen en vlakke bodem in het oog springen.

hansgrohe introduceert spiegels met verwarming

Ook introduceert hansgrohe ovale en rechthoekige spiegels met spiegelverwarming en verlichting, die aangezet kunnen worden middels een contactloos infraroodsysteem of touch-technologie.

Naast metalen doucheslangen biedt het sanitairmerk nu ook Designflex-doucheslangen die zijn gemaakt van hoogwaardig geweven kunststof, waardoor ze warm en textielachtig aanvoelen en voor sfeer in de badkamer zorgen. Ze zijn verkrijgbaar in een divers kleurenpalet - waaronder chroom, zwart en goud - en zijn te combineren met de gekleurde kranen en douches van hansgrohe.