Handzaam hetelijmpistool op accu

De nieuwe handzame hetelijmpistolen uit serie 3 van Steinel onderscheiden zich volgens de fabrikant door innovatieve technologie en een nieuw design. Naast de GlueMatic 3011 met netsnoer is de MobileGlue 3011 met accu ideaal voor mobiel handwerk.

Handzaam hetelijmpistool op accu| KlusVisie
Handzaam hetelijmpistool op accu| KlusVisie
Handzaam hetelijmpistool op accu| KlusVisie

Het lijmpistool werkt met een accu van de Bosch Power-for-all-alliance. De 11 mm dikke lijmsticks leveren meer lijm zodat lijmklussen snel geklaard zijn. Dankzij de ergonomische doorvoer en de verwisselbare kop is het gemakkelijker om voor elke klus de juiste hoeveelheid lijm te doseren.

Het lijmpistool werkt met alle PFA-accu's van Bosch. Een opgeladen accu gaat 90 minuten mee, en heeft het lijmpistool in twee minuten warm en klaar voor gebruik. Zelfs veeleisende projecten worden volgens Steinel eenvoudig dankzij het ergonomische ontwerp en de snelle lijmafgifte van 20 g/minuut.

Accu-hetelijmpistool op twee temperaturen

Het nieuwe accu-hetelijmpistool van Steinel werkt op twee temperaturen, 130 °C en 200 °C, voor nog meer lijmtoepassingen. Het is mogelijk 11 mm-lijmsticks met verschillende smelttemperaturen te gebruiken. Door de optische temperatuurweergave is de temperatuurinstelling voortdurend zichtbaar.

De MobileGlue 3011 is zeer veelzijdig. Zo is er optioneel een fijne kop verkrijgbaar voor delicaat werk. De Quick-start voor snel opwarmen en de Eco-modus voor automatisch uitschakelen na vijf minuten zorgen voor een soepele en efficiënte workflow.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen