Handige gereedschapstas met praktisch kliksysteem

Sortimo presenteert met de lijn ProClick een nieuwe gereedschapstas en gereedschapsriem. Het betreft een hoogwaardige polyestertas die direct op het lichaam gedragen kan worden. De handen blijven op deze manier vrij. Dit is een vereiste in veel branches, waar de arbodienst voorschrijft een gereedschapsriem te dragen.
Handige gereedschapstas met praktisch kliksysteem| KlusVisie
Handige gereedschapstas met praktisch kliksysteem| KlusVisie
Handige gereedschapstas met praktisch kliksysteem| KlusVisie
Handige gereedschapstas met praktisch kliksysteem| KlusVisie

ProClick is volgens Sortimo het enige systeem waarbij je de gereedschapstas met één klik kan wisselen, zelfs tijdens het dragen. En ProClick past niet alleen in de Sortimo-bedrijfswageninrichting maar ook aan het L-BOXX-assortiment. Het is leverbaar vanaf midden april 2021. Bestellen kan nu al op mySortimo.nl/proclick. De ProClick-gereedschapstassen bieden, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht op de gereedschappen en materialen, dankzij verdeelschotten, lussen en haken. Afhankelijk van de toepassing kunnen ze worden gevuld en makkelijk worden gewisseld. De ProClick-gereedschapstassen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Reflecterende strepen aan de zijkant zorgen voor goede zichtbaarheid en veiligheid tijdens de donkere wintermaanden.

Gereedschapstas direct op het lichaam

De vakman of servicemonteur hoeft niet langer de ladder op en af te lopen om zijn materialen te pakken. Met de ProClick-gereedschapsriem en gereedschapstas bevinden deze zich op het lichaam, waardoor ze direct voor het grijpen zijn. Met de ProClick-gereedschapsriem worden de gereedschappen en materialen ergonomisch en comfortabel op de heupen gedragen, waarbij het gewicht gelijk verdeeld wordt. De verbinding tussen de ProClick-gereedschapstassen en de riem is bijzonder. Het verbindingselement, de ProClick-houder, kan gebruikt worden aan de ProClick-gereedschapsriem en elke andere gangbare riem. De ProClick-gereedschapstassen hebben een geïntegreerde haak, die in de ProClick-houder wordt geklikt. Door op de blauwe knop op de houder te drukken, ontgrendelen de gereedschapstassen. Het systeem maakt op een snelle en unieke manier het wisselen van gereedschapstassen met de benodigde inhoud mogelijk. Bij een standaard gereedschapsriem daarentegen zitten de tassen vastgenaaid aan de riem of moeten er overheen geschoven worden.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen