Grote verfklus? Huur een pomp van Wagner

Zeker in deze drukke tijden worden vakmensen regelmatig gevraag voor een grote verfklus. Dan kan het handig zijn om een verfspuit te gebruiken, maar wat als je die niet in de bus hebt liggen of er de kennis niet direct voor paraat hebt? WSB Finishing Equipment biedt een oplossing door een verfpomp van Wagner te huur aan te bieden.
Grote verfklus? Huur een pomp van Wagner| KlusVisie
Grote verfklus? Huur een pomp van Wagner| KlusVisie

Onder meer omdat de huizenmarkt volop in beweging is, komt het steeds vaker voor dat de vakman of -vrouw gevraagd wordt voor een grote verfklus. Een verspuit kan het leven dan een stuk makkelijker maken. De huurmogelijkheid van WSB kan dan uitkomst bieden. Daarnaast brengt een pomp huren nog andere voordelen met zich mee. Zo kan het als een goede test dienen om eventueel tot de aanschaf van zo’n apparaat over te gaan overgaan.

Diverse pompen beschikbaar voor verfklus

WSB geeft de keuze uit diverse pompen: de Wagner SuperFinish 23 Pro, SuperFinish 23 Plus (AirCoat), SuperFinish 33 Plus, de Wagner ProSpray 3.39 of de HeavyCoat 750. Alle pompen zijn zeer mobiel en makkelijk te verplaatsen, aldus het bedrijf. Hoe het in z’n werk gaat? Via https://www.wsb-benelux.eu/nl/huur-je-pomp kun je makkelijk het aanvraag formulier invullen. Gevraagd gaat worden welke verf je wilt gaan verspuiten, hoe de klus eruit gaat zien (dus wat je precies wilt). Je zit niet direct aan het huren van de pomp vast, want de WSB-accountmanager neemt eerst telefonisch contact op. Met hem beoordeel je precies wat er nodig is en wáár de verfklus gaat plaatsvinden.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.