Gekleurde kranen: de nieuwste trends in de badkamer

Waar vroeger tegels kleur brachten in de badkamer, zijn dat anno 2021 gekleurde kranen. Om de huidige trends zoals hout en naadloos design extra cachet te geven, kan worden gekozen voor kranen in een originele kleur. X²O Badkamers biedt de nieuwste Brushed-metaalkleuren die in de hele badkamer doorgetrokken kunnen worden.
Gekleurde kranen: de nieuwste trends in de badkamer| KlusVisie
Gekleurde kranen: de nieuwste trends in de badkamer| KlusVisie
Gekleurde kranen: de nieuwste trends in de badkamer| KlusVisie
Gekleurde kranen: de nieuwste trends in de badkamer| KlusVisie

Mat zwarte kranen zijn al enkele jaren een gevestigde waarde. X²O Badkamers vult dit aanbod nu aan met gekleurde kranen in varianten zoals de Brushed-metaalkleuren. De Brushed Gold, Rose Gold, CoolMetal en GunMetal hebben een typerend lichtgeborsteld kraanoppervlak. In combinatie met de originele metaalkleuren ontstaat zo een verfijnde, maar tegelijk stoere en matte look. De Brushed afwerking is bovendien makkelijk te onderhouden, krasbestendig en laat vrijwel geen vingerafdrukken achter. Naast de wastafelkranen kunnen ook douchekranen, douchekoppen en badkranen in een favoriete kleur veranderd worden. Zelfs de koudwaterkraan in het toilet kan aangepast worden.

Gekleurde kranen in allerlei varianten

Mat zwart is het nieuwe chrome, aldus X²O Badkamers die eerder al de kleurtrend goud in de badkamer aanstipte. Deze tijdloze kleur is niet meer weg te denken in de westerse badkamer en wordt vaak gecombineerd met warme houtsoorten of een stoer industrieel badkamerinterieur. Brushed Rose Gold is een warme kopertint die moet zorgen voor een classy touch en die vaak samengaat met zachte tinten. Brushed Gold geeft de badkamer een meer luxueuze uitstraling. Goud en notelaar zijn de perfecte match voor een royaal interieur. Brushed GunMetal is een donkere geborstelde grijstint die stoer en uitdagend overkomt. Het is een veelgebruikte kleur in een industrieel interieur. Brushed CoolMetal is een warme variant op roestvrij staal. Het heeft alle voordelen van de uitstraling van inoxkranen, maar dan zonder de typische nadelen: denk aan vingerafdrukken en krassen. Geschikt voor een meer strakke en tijdloze badkamer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen