Geberit breidt assortiment VariForm-wastafelonderkasten uit

Een minimalistisch en zwevend design gecombineerd met een strak lijnenspel karakteriseren de VariForm-wastafelonderkasten van Geberit. Door de eenvoud in vorm krijgt de badkamer volgens de fabrikant een luchtige en serene uitstraling. De VariForm-onderkasten bieden de nodige opbergruimte rondom de wastafel en kunnen modulair opgebouwd worden voor degene die meer opbergruimte of een extra wastafel wenst. Het modulaire karakter van deze serie komt verder tot uitdrukking in de keuze uit de diverse VariForm-opzetwastafels, welke naadloos combineren met de onderkasten.
Geberit breidt assortiment VariForm-wastafelonderkasten uit| KlusVisie

Om de combinatiemogelijkheden nog verder te vergroten heeft Geberit het assortiment onderkasten verder uitgebreid met het nieuwe oppervlak eiken melamine. Deze lichte houtlook geeft een ingetogen en eigentijdse sfeer aan de ruimte. Bij de wens naar meer opbergruimte in dezelfde look & feel is de VariForm-onderkast te combineren met meubelelementen en hoge kasten uit de award winnende Geberit iCon-badkamerserie.

Door de VariForm-opzetwastafels te combineren met de verschillende VariForm-onderkasten is een veelzijdige en individuele vormgeving van de wastafelomgeving mogelijk. De VariForm-onderkast is verkrijgbaar als losse unit, een L-vorm met één of twee lades en een L-vorm met drie lades. Wanneer er behoefte is aan twee wastafels naast elkaar, kunnen de onderkasten op verschillende manieren met elkaar worden gecombineerd. De badkamermeubels zijn naast het nieuwe eiken oppervlak ook verkrijgbaar in de kleurvarianten wit hoogglans, lava mat en noten hickory.

VariForm-opzetwastafels van Geberit

De VariForm-opzetwastafels hebben een tijdloze uitstraling door de slank vormgegeven rand en passen daardoor in vrijwel elke badkamer, aldus Geberit. De wastafels zijn voorzien van KeraTect-glazuur, wat zorgt voor meer schoonmaakgemak, en zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen; rond, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig. Bovendien is elke vorm verkrijgbaar met én zonder kraangat. Afhankelijk van het ontwerp, de wens en de bouwsituatie kan de wastafelkraan op het keramiek of op het meubel bevestigd worden. Uiteraard kunnen de wastafels ook gecombineerd worden met een wandkraan.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen