Geberit biedt compleet assortiment voor badkamerklus

De Renova-badkamerlijn biedt volgens leverancier Geberit een compleet assortiment voor zo ongeveer iedere badkamerklus. Het assortiment bestaat uit de badkamerseries Renova, Renova Plan (compleet met meubelprogramma) en Renova Compact. Deze laatste biedt XS-oplossingen, special ontworpen voor kleine badkamers. De Renova-familie is kostenefficiënt en geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Geberit biedt compleet assortiment voor badkamerklus| KlusVisie
Geberit biedt compleet assortiment voor badkamerklus| KlusVisie
Geberit biedt compleet assortiment voor badkamerklus| KlusVisie

Verouderde sanitaire ruimtes kunnen eenvoudig en kostenefficiënt voorzien worden van een frisse, eigentijdse uitstraling met de Renova-badkamerserie van Geberit. Ook in een projectmatige renovatie kan Renova een aantrekkelijke rol spelen om de huidige woning(bouw)voorraad naar de nieuwste eisen te upgraden. De Renova-wastafels hebben organische rondingen, die moeten zorgen voor een harmonieuze badkamersfeer. Zacht afgerond zijn ook de wc en bidet van Geberit Renova. Om voor elke sanitaire ruimte een moderne oplossing te kunnen bieden, heeft Renova een breed assortiment wc’s, die zowel wandhangend als in staande varianten verkrijgbaar zijn. De staande Renova-wc’s zijn leverbaar met diverse afvoer- en aansluitingsmogelijkheden (zowel AO als PK). De Renova-baden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten, voor een grote of kleine badkamer. Net zoals de baden bieden ook de douchebakken in verschillende situaties een oplossing.

Geberit Renova Plan


Geberit Renova Plan is een basic badkamerserie met een compleet meubelprogramma voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het hoekige design van deze serie geeft elke badkamer een moderne uitstraling voor een aantrekkelijke prijs, aldus de leverancier die eerder dit jaar een lijn douchevloergoten introduceerde. De verschillende badkamermeubels zijn perfect afgestemd op de keramische producten. Door de grote keuze biedt Renova Plan het maximale aan toepassingsmogelijkheden. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, zowel voor wandkranen als voor kranen gemonteerd op de wastafel én met of zonder overloop. Ook is er een trendy Slim Rim-wastafel met een slanke rand te verkrijgen. De badkamermeubels kunnen individueel worden samengesteld en zijn voorzien van geïntegreerde grepen en een praktische indeling met legplanken of laden. De meubels zijn verkrijgbaar in wit hoogglans, lava mat, iepen generfd of eiken donker.
De Renova Plan-wc’s en bidets zijn qua vormgeving afgestemd op de wastafels en hebben dezelfde, rechthoekige vormgeving met afgeronde hoeken. De wandclosets zijn verkrijgbaar in diep- of vlakspoeluitvoering, alsook in spoelrandloos Rimfree-model. Met het optionele KeraTect-glazuur is het keramiek makkelijk te onderhouden en bijzonder duurzaam. Deze lange levensduur – ook bij intensief gebruik – is een groot voordeel voor bijvoorbeeld woningbouwcorporaties. De Renova Plan baden zijn in drie maten verkrijgbaar en gemaakt van acryl, waardoor deze eenvoudig schoon te maken zijn. De douche-oplossingen van de serie Geberit Renova kunnen worden gecombineerd met de volledige badkamerserie Renova Plan.Geberit Renova Compact

De Geberit Renova Compact-serie is uitermate geschikt voor renovatieprojecten van kleine sanitaire ruimtes. De ruimtebesparende wastafels en badkamermeubels hebben een modern design en bieden slimme oplossingen om opbergruimte te creëren. De wastafels van Renova Compact zijn minder diep en dus ruimtebesparend. In kleine toiletruimtes kan voor een hoekfontein gekozen worden, waardoor elk hoekje goed wordt benut. Voor alle Renova Compact wastafels is er een passende onderkast beschikbaar. Hierdoor is er ook in kleinere badkamers voldoende opbergruimte. Ook bij het toilet kan ruimte bespaard worden. Het Renova Compact wandcloset is enkele centimeters minder diep dan standaard wc’s. De bijpassende zitting is optioneel verkrijgbaar met softclose scharnieren. Renova Compact biedt moderne oplossingen voor de kleinste ruimtes.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen