fischer uitgeroepen tot Duits merkicoon

De fischer Group of Companies is door de Plus X Award uitgeroepen tot Duits merkicoon.

fischer uitgeroepen tot Duits merkicoon| KlusVisie

"Deze prestigieuze prijs eert het voortdurend cultiveren van de merkwaarden van fischer, die in de loop van tientallen jaren de erkenning van eindgebruikers in Duitsland hebben gekregen", aldus de jury in hun beslissing.

De winnaars van de Plus X Award worden geselecteerd door een internationaal en onafhankelijk panel van deskundige juryleden uit meer dan 80 industrieën. Elk jaar nemen 23 strategische partners en meer dan 700 internationale merken deel aan de wedstrijd.

fischer ontving de German Brand Icons-prijs vanwege de "niet-aflatende drang naar uitmuntendheid en zijn onvermoeibare innovatieve geest" van het bedrijf, aldus het panel.

Al in 1987 ontwikkelde het bedrijf zijn bedrijfswaarden samen met zijn werknemers en consolideerde deze waarden in de fischer-missieverklaring.

Familiebedrijf fischer

Tot op de dag van vandaag blinkt het familiebedrijf uit met zijn innovatieve kracht, die herhaaldelijk niet alleen heeft geresulteerd in nieuwe producten, maar ook in het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsonderdelen. Met een bruto-omzet van 1,14 miljard euro overtrof de groep bedrijven uit het Duitse Waldacht in het boekjaar 2022 zijn uitstekende cijfers van het voorgaande jaar met 14,7 procent en behaalde daarmee een nieuwe recordomzet.