Filterdoek voor daken ook verkrijgbaar in rol met klein formaat

Het waterdichte en waterafvoerende filterdoek Jackodur WA is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van een omkeerdak en stabiliseert de onderliggende isolatielaag. Jackon Insulation voegt aan het gamma van filterdoeken een nieuwe rol toe van 25 m, goed voor 75 m2.
Filterdoek voor daken ook verkrijgbaar in rol met klein formaat| KlusVisie
Filterdoek voor daken ook verkrijgbaar in rol met klein formaat| KlusVisie

Naast de klassieke rol, geschikt voor een oppervlakte van 300 m2 (3 m x 100 m), kan de gebruiker nu ook kiezen voor een filterdoek met een rol van 75 m2 (3 m x 25 m). Dit laat toe om zich beter aan te passen aan verschillende dakafmetingen, om optimale bestelhoeveelheden te plaatsen, overschot te vermijden en het filterdoek voordeliger te gebruiken.

‘Waterdichte, dampdoorlatende filterdoek isoleert nog beter’


Dankzij de hoge dichtheid en het robuuste karakter van het Jackodur WA-filterdoek uit polypropyleen is het bestand tegen scheuren (tot -40 °C). Het draagt bij tot het gelijkmatig isoleren van platte daken en vervult twee belangrijke functies. De waterafvoerende eigenschappen helpen het regenwater van het dakoppervlak af voeren en het dampopen karakter laat het systeem dan weer ademen.

Beschermlaag voor meer stabiliteit

Dankzij de hoge weerstand van het filterdoek WA kunnen zelfs de kleinste grindkorrels niet tussen de isolatieplaten terechtkomen, aldus Jackon Insulation dat onlangs een extra dun douchebodemsysteem introduceerde. Bij hevige regen garandeert het filterdoek bovendien de stabiliteit van het systeem. Het blijft thermisch isolerend zonder vervormingen, is de belofte. De combinatie van de Jackodur thermische isolatie en het filterdoek WA moet de ideale basis vormen voor verschillende soorten afwerking van omkeerdaken: met grind belast, groen dak en zelfs berijdbare omkeerdaken.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen