Epoxyvoegmiddel in elke gewenste tint

PCI introduceert PCI Durapox Premium Multicolor, een epoxyvoegmiddel dat deze tegellijmproducent in elke gewenste tint kan inkleuren. Om het effect te verhogen, kan de nieuwe siliconenkit PCI Silcofug Multicolor in dezelfde kleur worden geleverd. Met een digitale kleurenscanner met bijbehorende app, kunnen vakmensen bij hun leverancier de kleur van een tegel of een gekleurd detail in een tegel laten bepalen.
Epoxyvoegmiddel in elke gewenste tint| KlusVisie
Epoxyvoegmiddel in elke gewenste tint| KlusVisie

Deze scanner toont een serie kleurvoorstellen voor de voegen. Aanvullend biedt PCI nog glanzende metallic chips om in te strooien. Deze zijn verkrijgbaar in een fijne en grove versie en in de kleuren goud, zilver en koper.

Verwerken als voegmortel

Het epoxyvoegmiddel biedt de voordelen van epoxy: het is slijtvast, waterafstotend en chemisch resistent. Bij de verwerking komen de eigenschappen van een cementhoudend voegmiddel naar voren. PCI Durapox Premium Multicolor wordt eenvoudig, zonder krachtsinspanning aangebracht. Speciaal epoxygereedschap is niet nodig. De tegelzetter profiteert niet alleen van de combinatie van epoxy- en cementgebaseerde voordelen.

Geen epoxysluier

Het voegmiddel laat zich ook eenvoudig inwassen. De washulp PCI Durapox Finish helpt op simpele wijze te vermijden dat een epoxysluier achterblijft. Dit middel is verkrijgbaar in een sproeiflesje van 500 ml om kleine tegeloppervlakken voor de laatste wasgang te bespuiten. Voor grote oppervlakken levert PCI poeder in een emmertje van 750 gram om aan het laatste waswater toe te voegen.
PCI Durapox Premium Multicolor is beschikbaar in emmertjes van 2 kg. Handig voor kleine oppervlakken of om meer kleuren in een ruimte te combineren. Siliconenkit PCI Silcofug Multicolor zit in kokers van 310 ml. Beide kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Zij zijn geschikt voor alle tegelwerk, in keuken, toilet, badkamer, zwembad of wellnessresort. De ingekleurde voegmiddelen zijn verkrijgbaar via premiumhandelaren van PCI. Zij beschikken over de kleurenscanner PCI Colorcatch Nano en een voegwaaier met 400 kleuren.

Meer informatie: www.pci-multicolor.nl