Elektrische designradiatoren en innovaties van Vasco

Elektrische designradiatoren verkopen goed, aldus Vasco. Volgens de leverancier komt dit omdat elektrisch verwarmen is geëvolueerd naar een energie-efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing, zeker in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen. Vasco introduceert dan ook een aantal nieuwe producten en innovaties.
Elektrische designradiatoren en innovaties van Vasco| KlusVisie
Elektrische designradiatoren en innovaties van Vasco| KlusVisie
Elektrische designradiatoren en innovaties van Vasco| KlusVisie
Elektrische designradiatoren en innovaties van Vasco| KlusVisie
Elektrische designradiatoren en innovaties van Vasco| KlusVisie
Elektrische designradiatoren en innovaties van Vasco| KlusVisie

Met de Vasco-app Climate Control konden gebruikers al het gewenste binnenklimaat regelen, door elektrische designradiatoren, vloerverwarming en ventilatie zo efficiënt mogelijk te laten (samen)werken. Dankzij de nieuwe module E-Volve Wifi stuurt deze app voortaan ook elektrische radiatoren aan via het wifi-netwerk thuis. E-Volve Wifi is beschikbaar voor de elektrische badkamerradiatoren Iris, Agave, Aster, Carré Bad, Zana Bad, Viola en Niva. De designradiatoren van Vasco kunnen hiermee op drie manieren worden aangestuurd: manueel met RF-thermostaat, via domotica of dus via de Climate Control-app.

Meer dan elektrische designradiatoren

Zowel de alumniumradiatoren Oni-EL als Beams Mono-EL is beschikbaar in het Vasco-kleurenassortiment. Op beide radiatoren is de elektrische weerstand helemaal weggewerkt dankzij een afdekplaat aan de achterzijde, in dezelfde kleur als de voorzijde. Ook de ontvangmodule is volledig onzichtbaar geïntegreerd in de achterzijde. Met E-Tech brengt Vasco bovendien een nieuw vernuftig stukje designwarmte in huis. Deze elektrische radiator met RF-bediening combineert een strak high-end design met een aangename, gelijkmatige stralingswarmte via infraroodtechnologie. Opvallend is de voorzijde uit gehard veiligheidsglas, afgewerkt met een strak aluminium frame. Zo moet E-Tech elk interieur een designlook geven. E-Tech wordt verticaal gemonteerd, op een minimale wandafstand. De elektrische aansluiting aan de achterzijde van de radiator, aan de onderkant, en de onzichtbare wandbevestiging in de kleur van de radiator dragen bij aan het strakke designkarakter van E-Tech. Verkrijgbaar in drie stijlvolle varianten – wit, zwart of zwart met aluminium frame – en optioneel te voorzien met één of twee handdoekbeugels in chroom.

Snel én slim verwarmen

Snel én slim elektrisch verwarmen kan dankzij Vasco Blower Mixed, een duurzame innovatie voor watervoerende badkamerradiatoren. Want dankzij zijn snelle reactietijd koppelt de Blower-unit alle voordelen van elektrisch én cv-verwarmingscomfort in één oplossing. Staat de verwarming uit in het tussenseizoen of is het een frisse najaarsdag? Dan zorgt Blower Mixed met zijn extra warmteafgifte van 1.000 watt (bovenop de warmteafgifte van de radiator zelf) ervoor dat de badkamer in een mum van tijd de gewenste temperatuur bereikt. Zeker in hedendaagse woningen die vaak zo goed geïsoleerd zijn dat er nauwelijks nog verwarming nodig is, kan je zo snel inspelen op de warmtevraag. Helemaal op maat trouwens, want de bewegingssensor stelt automatisch een programma in volgens je leefgewoontes. Daarnaast is er een manuele boostfunctie voor een snelle opwarming van de ruimte. De warme luchttoevoer via de Blower-unit gebeurt aan de achterkant van de radiator. De Blower-unit werkt uiterst veilig: valt er een handdoek op of achter de ventilator, dan schakelt hij naar de veiligheidsmodus. Ook is er een openraamdetectie met antivriesmodus bij een te sterke temperatuurdaling.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen