Eenhandige tafelklem voor meer geleiderails

De EZR eenhandige tafelklem van Bessey biedt nu nog meer mogelijke toepassingen en maakt nu ook de veilige bevestiging van Bosch en Mafell geleiderails via een adapter mogelijk.

Eenhandige tafelklem voor meer geleiderails| KlusVisie

De nieuwe EZR15SET bevat twee eenhandige klemmen - met bevestiging op het onderste deel en geleider met groefafmetingen van 12 x 6,5 mm tot 12 x 8 mm op het bovenste deel - evenals twee speciale adapters. Wanneer de klem op het bovenste deel wordt gemonteerd, kan deze vervolgens ook geleiderails met groefafmetingen van 12 x 1,8 mm bevestigen.

De complete set biedt een uniek breed scala aan toepassingen dankzij gereedschapsvrije conversie en bevestiging van de afzonderlijke onderdelen: enerzijds kunnen geleiderails van de merken Festool, Protool, Metabo, Makita, Hitachi/Hikoki, Dewalt en dankzij de nieuwe adapter ook Bosch en Mafell veilig worden bevestigd.

Ook als normale eenhandige klem

Aan de andere kant kunnen de klemmen met 75 kg vermogen worden gebruikt als een normale eenhandige klem voor klemmen en verspreiden - ook overlappend - en kunnen ze zowel in profielen als op werktafels worden gebruikt.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen