Duurzame en fraai gekleurde buitenverf van Little Greene

Little Greene presenteert met gepaste trots de buitenverf Intelligent Masonry Paint voor gestucte en gemetselde muren. Met deze verf moet het niet alleen mogelijk zijn om buitenmuren een bijzonder kek kleurtje te geven, de buitenverven van dit Britse familiebedrijf zijn namelijk ook duurzaam, praktisch in gebruik en gemaakt om de tand des tijds en barre weersomstandigheden te weerstaan.
Duurzame en fraai gekleurde buitenverf van Little Greene| KlusVisie
Duurzame en fraai gekleurde buitenverf van Little Greene| KlusVisie
Duurzame en fraai gekleurde buitenverf van Little Greene| KlusVisie
Duurzame en fraai gekleurde buitenverf van Little Greene| KlusVisie

Little Greene produceert een reeks aan milieuvriendelijke buitenverven, die bescherming bieden voor zowel hout- en metaalwerk als voor metsel- en stucwerk. Alle buitenverven zijn geformuleerd met behulp van dezelfde technische expertise, die wordt gebruikt om verven te ontwikkelen voor bruggen, boten, kastelen en zelfs vuurtorens. Met Little Greene’s nieuwe buitenverf Intelligent Masonry Paint kan kleur worden toegepast op gestucte en gemetselde gevels, muren, veranda’s, schuren, tuinborders en -omheiningen.

Buitenverf van Little Greene op waterbasis

Intelligent Masonry Paint is een milieuvriendelijke buitenverf op waterbasis en geschikt voor toepassing op metselwerk, nieuw stucwerk, cementblokken en bestaande buitenverfafwerkingen. De verf droogt snel tot een aangenaam gladde, matte finish (5 procent glans). Met de juiste voorbereiding beschermt Intelligent Masonry Paint de buitenmuren tot 15 jaar lang, voordat er opnieuw geschilderd dient te worden. De nieuwe formule is vuil- en waterafstotend en bevat antischimmel- en antiverouderingstechnologie. Daarmee biedt de verf gemoedsrust aan trotse huiseigenaren, die hun huis langer willen beschermen en weerbestendig willen maken, terwijl ze het exterieur van een langdurige kleur voorzien. Intelligent Masonry Paint kan gemengd worden in bijna alle Little Greene kleuren en is verkrijgbaar in blikken van 5 liter en 10 liter (pasteltinten).

Andere buitenverven

Intelligent Masonry Paint is het nieuwe familielid binnen de Exterior Paints-serie van Little Greene. Andere watergedragen en milieuvriendelijke alternatieven voor het exterieur zijn onder andere Intelligent Exterior Eggshell (mat) en Intelligent Gloss (hoogglans) voor buitenhout- en metaalwerk en de zeer traditionele kalkafwerking Limewash voor stenen-, kalk-, gips- en leemmuren. Naast de watergedragen buitenverven beschikt Little Greene ook over alternatieven op oliebasis, zoals Tom’s Oil Eggshell en Traditional Oil Gloss. Beiden zijn geformuleerd met in de natuur voorkomende plantaardige oliën. Ter voorbereiding voor elke buitenverfafwerking, ongeacht of deze watergedragen of oliegedragen is, biedt Little Greene de technisch geavanceerde Intelligent All Surface Primer (A.S.P.). Deze grondverf is de ‘icing under the cake’ en dé solide basis voor alle binnen-en buitenoppervlakken.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.